Šefpavāra vistas salāti

 10. maijs 2009 11:20 Recepte  skatījumi: 6698



 

Vistas gaļu sagriež sloksnītēs. Šampinjonus noskalo un notīra. Sagriež četrās daļās. Sausā, taču ne pārāk sakarsētā pannā apcep speķa šķēles. Notecina uz saimniecības papīra. Pannā atlikušajos taukos apcep šampinjonus. Salātus noskalo. Saplucina piemērotos gabalos un liek bļodā. Uz salātiem kārto vistu, šampinjonus un speķi. Rotā ar tomātu un olu daiviņām. Apkaisa ar pētersīļiem. Samaisa mērces izejvielas. Salātus pasniedz ar mērci un kraukšķīgu maizi.

Sastāvdaļas

1. Galviņsalāti
2. Ūdens
1 ēd.k.
3. Cepta vai vārīta vista (vai tītara gaļa)
4. Šampinjoni
200 g
5. Cauraudzis speķis
150 g
6. Sāls
1 tējk.
7. Baltie pipari
1/4 tējk.
8. Eļļa
4 ēd.k.
9. Čili - tomātu kečups
2 ēd.k.
10. Vīna etiķis
2 ēd.k.
11. Sasmalcināti pētersīļi
12. Tomāti
2 - 3 gab
13. Cieti novārītas olas
2 gab
14. Var pievienot izspiestas ķiploka daiviņas
1 - 2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk