Cepta līdaka ar citronu. Gardi!

 06. janvāris 2016 16:00 Recepte  skatījumi: 15269



Foto: Shutterstock.com

Cepam līdaku!


Iztīrītas un nomazgātas zivis sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, apslaka ar citronu sulu, apviļā miltos un cep sakarsētā sviestā brūnas.

Gatavas liek uz zivju bļodas, pārlej no cepšanas palikušo sulu, dekorē ar citrona šķēlītēm.

Piedevās pasniedz ceptus kartupeļus, ceptus kabačus.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Milti
2 karotes
2. Citrons
1 gab
3. Līdaka
700 g
4. Kausēts sviests
2 1/2 ēdk.
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk