Putna gaļas gabaliņi ar mērci

 13. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2418



 

Gaļas gabaliņus apcep eļļā, sautē nelielā ūdens daudzumā, pieberot sāli. No miltiem, piena un eļļas pagatavo mērci, pievieno sieru un izkausē. Cepamā traukā liek gaļas gabaliņus, uz katra uzliek gabaliņu persika, pārlej ar mērci un cep cepeškrāsnī.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Kausēts siers
60 g
2. Piens
200 g
3. Milti
40 g
4. Eļļa
40 g
5. Putnu gaļa
4 gabaliņi
6. 4 pusītes konservētu persiku
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk