Ķiršu plombīrs - gatavojam īpašu saldējumu!

 08. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 5392

Ķiršu saldējuma gatavošana nav sarežģīta!



Foto: mammamuntetiem.lv


Krējumu ar pusi cukura saputo. Ķiršiem izņem kauliņus, iecukuro ar atlikušo cukuru, atstāj 1-2 stundas, tad sajauc ar saputotu krējumu un sasaldē.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Putukrējums
2 glāzes
2. Ķirši
3. Cukurs
3 līdz 5 karotes



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk