Auzu pārlu putra ar ķirbi

 27. marts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 7818



 

Ūdenī sāk vārīt ķirbi, pēc 5 minūtēm pievieno auzu pārslas un cukuru, uz lēnas uguns vāra, kad pārslas uzbriedušas un putra kļūst tumīga, pielej pienu, uzvāra un atstāj uz plīts uzbriest vēl 5 minūtes. Pienu nedrīkst ilgi vārīt tad piedeg...Tad ņem nost, sablendē blenderī, dod ar karoti vai ar pudeli kā pašiem ērtāk, ja par biezu var pašķaidīt vēl ar pienu.

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
100 gr
2. Cukurs
1/2 tējkarote
3. Ūdens
200 gr
4. Piens
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk