Zivju biezeņzupa

 14. marts 2009 20:35 Recepte  skatījumi: 2136



Sīpolus un garšsaknes sagriež un izsautē sviestā, pieliek nedaudz apceptus miltus, atšķaida ar ūdeni, pieliek notīrītu un sagrieztu zivi, sāli un vāra 20 minūtes. Beigās pieliek ar olas dzeltenumu sajauktu krējumu.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Baltās garšsaknes
10 gr
2. Sīpols
3. Milti
10 gr
4. Olas dzeltenums
1/2 gab
5. Salds krējums
50 gr
6. Sviests
15 gr
7. Zandarts
75 gr
8. Ūdens
500 gr
9. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk