Gaļas pudiņš ar dārzeņiem

 13. marts 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 1846



 

Gaļu samaļ, dārzeņus sarīvē. Saputotus olu dzeltenumus, izmērcētu maizi, kukurūzu, dārzeņus pieliek gaļai un visu labi sajauc, pieber sāli un pieliek saputotus olu baltumus. Ieeļļotu formu izkaisa ar rīvmaizi, 4/5 piepilda ar gaļas masu, nosedz ar foliju un vāra ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.

Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.

Sastāvdaļas

1. Rīvmaize
2. Eļļa
3. Dažādas vārītas vai sautētas gaļas
240 gr
4. Burkāni
80 gr
5. Pētersīļi
60 gr
6. Kukurūza
60 gr
7. Olas
2 gab
8. Gabaliņš pacietas maizes
9. Piens
80 gr
10. Sāls
11. Pētersīļu zaļumi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk