Ķirši un saldējums ar kakao mērci

 11. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3275

Saldējums izcili sader ar šokolādi, kakao un ar sezonai aktuālajām ogām, augļiem. Šobrīd - ar ķiršiem!



Foto: mammamuntetiem.lv

Ir īstais laiks baudīt ķiršus!


1.Vispirms pagatavoju kakao mērci: izkausēju sviestu, pievienoju cukuru, kakao un pienu un uzkarsēju.

2.Pielieku ogu sīrupu, maisu, līdz veidojas viendabīgs maisījums.

3.Glāzē ielieku ķiršus, krējuma saldējumu un pārleju ar kakao mērci, rotāju ar ķiršiem.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ogu sīrups
1 ēdkar.
2. Piens
1 ēdkar.
3. Kakao
1 ēdkar.
4. Krējuma saldējums
50 gr
5. Cukurs
40 gr
6. Sviests
40 gr
7. Ķirši


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk