Sēņu panna

 29. janvāris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 3288


Foto: mammamuntetiem.lv


Sīpoliņus notīra, nomazgā un sagriež smalkos gredzenos. Sēnes notīra un sagriež mazākos gabalos. Kausēto sviestu sakarsē pannā, tajā sautē sīpoliņus un sēnes aptuveni 5 minūtes. Pārkaisa ar sāli un pipariem, izņem no pannas. Tomātus nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos un sakarsē pannā. Pievieno degvīnu un sēņu maisījumu un ātri uzsilda. Pārkaisa ar pētersīļiem. Klāt labi garšos ar mizu vārīti kartupeļi vai klimpas.

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Šampinjoni
2. Sīpoli
3. Degvīns
2 ēdamkarotes
4. Tomāti
5. Pipari
6. Jūras sāls
7. Kausēts sviests
8. Baltās sēnes
9. Austersēnes
10. Gailenes
11. Pētersīļi


0 Pievienot komentāru

Kategorijas