3 soļi, kā vienkāršāk nomainīt savu veco auto pret citu

Auto īpašnieks ir laimīgs divreiz – brīdī, kad automašīnu nopircis un tad, kad to pārdevis. Šis joks atgādina par auto maiņu kā izaicinošu un grūti prognozējamu procesu. Tomēr tā vietā, lai tērētu savu laiku potenciālo pircēju pievilināšanai un pārbaudītu aktuālo piedāvājumu jauna auto iegādei, pastāv iespēja šo procesu uzticēt profesionāļiem, kas uzņemsies atbildību par rezultātu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Piedāvājam ieskatu 3 vienkāršos soļos, kā šādu auto maiņu piedāvā veikt autosalons BALTIE.

 

Autosalona pakalpojumu izmantošana auto maiņā var būt saprātīga izvēle, ja nejūties spēcīgs auto jomā vai vienkārši vēlies ietaupīt laiku. Tāpēc autosalons BALTIE piedāvā uzņemties tava esošā auto pārdošanu, kā arī jauna auto piemeklēšanu, pārbaudi un iegādi Vācijā.

 

1. Uztici sava auto pārdošanu salonam

Ja auto, ko vēlies mainīt, ir samērā jauns un ar nelielu nobraukumu, tad to var nodot tirdzniecībai autosalonā, kura pārdevēju komanda un plašais kontaktu loks palīdzēs to pārdot ātrāk un izdevīgāk.

 

Tādējādi auto tiks aktīvi reklamēts un vienmēr būs ērti aplūkojams visiem interesentiem. Savukārt tu taupīsi savu laiku, jo pārdošanu pilnībā uzņemsies autosalons, nodrošinot:

  • Auto sagatavošanu pārdošanai, fotografēšanu un reklāmu
  • Auto atrādīšanu pircējiem un diagnostikas organizēšanu autorizētos servisos

  • Auto mazgāšanu pēc testa braucieniem

  • Atbalstu pircējam līzinga un citu formalitāšu sakārtošanā

 

BALTIE ekspertu pieredze liecina, ka pircēji daudz labprātāk iegādājas auto no salona, jo tas sniedz drošības sajūtu un arī praktisku atbalstu apmaksas jautājumos.

 

Piedāvājumu sava auto komisijas tirdzniecībai autosalonā BALTIE vari saņemt, aizpildot anketu mājas lapā. Turklāt vari arī izvēlēties auto tirgot attālināti, turpinot to lietot ikdienā.

 

2. Jauno auto atradīs un pārbaudīs tirgus speciālisti

Reklāma
Reklāma

Nosaki savus kritērijus un pasūti tieši tādu auto kā vēlies no Vācijas, kur ir daudz plašākas izvēles iespējas un augstāka auto apkopes kultūra.

 

Auto meklēšanu BALTIE nodrošina bez maksas un piedāvā atrast tavām vēlmēm atbilstošu jebkuras markas jaunu vai mazlietotu auto pie uzticamiem partneriem Vācijā. Katram auto tiek veikta detalizēta pārbaude un nodrošināta papildu garantija.

 

3. Saņem auto ar kvalitātes garantiju

Pieredze rāda, ka esošā auto pārdošanu un jauna iegādi iespējams nokārtot aptuveni mēneša laikā. Turklāt šajā laikā tev vien jāapstiprina sava izvēle, bet atbildību par iegādāto auto uzņemas BALTIE, nodrošinot:

  • detalizētu automašīnas pārbaudi Vācijā

  • atkārtotu pārbaudi oficiālā dīlera servisā Latvijā

  • garantētu patiesu nobraukumu

  • garantiju auto tehniskajam stāvoklim līdz 6 mēnešiem vai 100 000 km nobraukumam

  • auto reģistrāciju CSDD

 

Visiem piegādātajiem auto pieejams līzings ar 20% pirmo iemaksu. Savukārt norēķins par pasūtīto auto notiek tikai tad, ja atvestais auto pilnībā atbilst klienta noteiktajām prasībām.

 

Aizpildi anketu par auto, ko vēlies un 24 stundu laikā saņem piedāvājumu tā iegādei.

Tev ir tikai jāpasaka, kādu automašīnu vēlies un BALTIE komanda palīdzēs nomainīt esošo auto pret jaunu ātri un bez liekām rūpēm.