Tā mēs ar mammu gājām vienādus tetovējumus taisīt

Mans pirmais tetovējums ir arī kopīgs piedzīvojums ar mammu un māsu. Tāpēc vēl jo spēcīgāka ir tā simboliskā nozīme - ģimene. Lai vai kas notiks, mēs trīs vienmēr būsim viena otrai un trešajai :)

Mamma ar meitām kādu dienu devās uz tetovēšanas salonu - lūk, rezultāts!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mamma ar meitām kādu dienu devās uz tetovēšanas salonu - lūk, rezultāts!

Sākumā uz kopīga tetovējuma ideju es skatījos diezgan skeptiski. Man nekad nav bijusi vēlme pēc tetovējuma, pīrsinga vai kādas citas ķermeņa izdaiļošanas procedūras. Pēc horoskopa esmu svari - diezgan izteikta šīs zīmes pārstāve. Vienmēr šaubos, pārdomāju piecas reizes, ātri apnīk dažādas lietas utt. Tomēr tikai mēs trīs zinām, cik ļoti svarīgas viena otrai esam un tā ir lieta, kas nemainīsies nekad un par to es nepārdomāšu nekad. Tāpēc šai idejai piekritu. 

Māsa atrada internetā ģimenes simbolu, ko mēs visas trīs pārtaisījām, pielāgojām savām vēlmēm. Izdomājām, mūsuprāt, vislabāko vietu uz ķermeņa un devāmies uz tetovēšanās salonu. Visa šī padarīšana tīšām vai netīšām sakrita ar laiku ap Mātes dienu un bija kā dāvana mammai svētkos :)

Uztraukums, protams, nenormāls. Bail par rezultātu, bail, ka nepārdomāju, mazliet bail arī, ka traki sāpēs. Mamma ar māsu savā apņēmībā bija daudz stiprākas, tāpēc man brīvprātīgi obligāti bija jādodās pirmajai. 

 

Nu lūk tā tas arī notiek!

Sāpes ir paciešamas. Es varētu salīdzināt ar matiņu izraušanu ar epilātoru vai asa priekšmeta (cirkuļa vai asa lineāla stūra) vilkšanu pa ādu. 

Tā kā mūsu izvēlētajam tetovējumam ir tikai līnijas un viena maza sirsniņa, tad nav "jākrāso" lieli laukumi un viss process beidzās jau pēc 15 minūtēm. 

Reklāma
Reklāma

Pēc tam jaukais tetovēšanas meistars veica tetovējuma apstrādi un izstāstīja, kā rīkoties, lai tas ātri un bez problēmām sadzītu. 

Neskatoties uz to, ka šo procedūru veicām karstajās un saulainajās dienās dzīšanas process noritēja bez problēmām. Un ar katru dienu tetovējums iepatīkas ar vien vairāk.

 

Te arī mēs visas kopā!

Esam traki priecīgas par kopīgo piedzīvojumu!

 

Autore: Baiba Vilnīte