Cūkgaļa ar ķiplokiem

 05. novembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3939



Gaļu ierīvē ar sasmalcinātiem ķiplokiem, sāli un pipariem. Pārziež ar sinepēm, ietin celofānā un ļauj 12 stundas piesātināties ar grašvielām. Gaļu iztin, liek katlā ar karstu ūdeni, lai gaļa līdz 1/3 būtu apņemta ar ūdeni, un sautē gatavu, līdz šķidrums ir novārījies. Pasniedz aukstu ar konservētiem gurķiem vai siltu ar sautētiem kāpostiem.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa (sānu gabals bez ribām)
1 kg
2. Liels ķiploks
1 gab
3. Sāls
4. Sinepes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk