Zirnekļu kūka

 26. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3307



Foto no Dansukker arhīva


Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Ieziež formu ar noņemamā malām (apm. 25 cm diametrā) ar rīvmaizi. Izkausē cepamos taukus. Kārtīgi sakuļ olu un niedru cukuru. Sajauc kviešu miltus, vaniļas cukuru un kakao un pievieno maisījumam. Pievieno cepamos taukus. Maisījumu ielej veidnē. Cep krāsns vidusdaļā aptuveni 25 minūtes. Ļauj atdzist formā. Glazūrai sajauc margarīnu, pūdercukuru ar šokolādes garšu, siltu pienu un vaniļas cukuru un pārklāj pār kūku. Sakuļ olas baltumu un pūdercukuru. Izveido zirnekļa tīklu pār kūku. No saldumiem izveido zirnekli un ievieto zirnekļa tīklā.

Sastāvdaļas

1. Sviests vai margarīns
150 g
2. Olas baltums
1 gab
3. Dansukker vaniļas cukurs
1 tējk.
4. Silts piens
25 ml
5. Dansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu
200 ml
6. Sviests vai margarīns
25 g
7. Kakao
3 ēd.k.
8. Dansukker vaniļas cukurs
1 ēd.k.
9. Kviešu milti
150 g
10. Dansukker niedru cukurs „demerara”
300 ml
11. Olas
2 gab
12. Saldumi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk