Augļi ar balto šokolādi

 11. oktobris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 4432



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Banānus un kivi nomizo un sagriež šķēlītēs. Zemenes gareniski pāršķeļ. Augļus liek četros karstumizturīgos deserta trauciņos. Šokolādi sarīvē, uzber uz augļiem. Cep krāsns vidusdaļā 275 grādos 2 - 3 minūtes. Augļus ar šokolādi pasniedz nekavējoties. Katrā porcijā vat ielikt saldējuma gabaliņu.

Kivi var aizstāt ar konservētiem vai svaigiem ananasiem.

Sastāvdaļas

1. Banāni
2 gab
2. 2 lieli vai 3 mazi kivi
3. Zemenes
500 g
4. Baltā šokolāde
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk