Kabaču lečo. Gatavojam labumus ziemai!

 08. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 60612

Kabaču laiks ir klāt - liekam tos lietā!



Foto: Shutterstock.com

Ja ir laba kabaču raža, noteitki pagatavo kabaču leco saviem ziemas krājumiem!


Uz aptuveni 4 kg kabaču (2 palieli) vajag 4 paprikas, 1 glāzi cukura, 1 glāzi 9% etiķa, 1/2 glāze eļļa, 500 ml tomātu PASTA, 2 ķiploku galviņas, smalkie pipari un sāls pēc garšas. Ļoti vienkārši pagatavot. Sagriež kabačus kubiņos ( tos mīkstos vidus gan es ņemu ārā) un uz 4 h atstāj, lai nedaudz sasulojās, tad liek vārīties aptuveni 40 min (klāt neko nelej, jo no kabačiem izdalīsies ļoti daudz sula). Tad pievieno visu pārējo klāt un vāra vēl aptuveni 15 - 20 min. Liek burkās. Nekarsē. Ļoti dievīgi garšo!

Recepti iesūtīja: Liena Done
 

Sastāvdaļas

1. Kabači
2. Paprika
3. Cukurs
4. Etiķis
5. Eļļa
6. Tomātu pasta
7. Ķiploki
8. Pipari, sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk