Ar olu kulteni pildīti tomāti 1

 08. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 5118


 

Tomātiem nogriež "vāciņu", ar tējkaroti izņem mīksto daļu, tad tomātu noliek ar griezumu uz leju, lai notecinātu sulu. Olas sakuļ ar sāli, sasmalcinātām dillēm. Pannā izkausē pusi sviesta, uzlej olu masu. Maisot karsē, līdz olas sarec. Tomātos iekaisa sāli, iepilda olu kulteni. Pārliek "vāciņus". Pannā atlikušajā sviestā liek pildītos tomātus, cepeškrāsnī karsē 5 - 10 minūtes.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Sviests
1 ēd.k.
2. Vidēji lieli tomāti
2 gab
3. Olas
2 gab
4. Sasmalcinātas dilles
1 ēd.k.
5. Sāls


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk