Paldies, ka palīdzēji savākt līdzekļus mazā Rūdolfa ārstēšanai!

Pirms pāris nedēļām "Mammamuntetiem.lv" savus lasītājus aicināja palīdzēt savākt līdzekļus 9 gadus vecā Rūdolfa ārstēšanai, kuru automašīna notrieca viņa vecāku acu priekšā. Līdzekļi ir jau savākti, tāpēc vecāki un "Zaļā lampa" ikvienam sūta vislielāko paldies.
Latvijā Rūdolfa šī brīža stāvoklim piemērotas neirorehabilitācijas programmas nav.

FOTO: no personīgā arhīva

Latvijā Rūdolfa šī brīža stāvoklim piemērotas neirorehabilitācijas programmas nav.

"Mammamuntetiem.lv" jau vēstīja, ka mazo Rūdolfu ģimenes acu priekšā notrieca automašīna. Trīsarpus nedēļas zēns pavadīja reanimācijā, pārciešot vairākas sarežģītas galvas operācijas. Pēc reanimācijas Rūdolfu pārveda uz Neiroloģijas nodaļu, kur zēns pavadīja vēl trīsarpus mēnešus. Atveseļošanās slimnīcā neveicās tik ātri kā gribētos, Rūdolfs ar dažādām komplikācijām atgriezās arī reanimācijā.


Latvijā Rūdolfa šī brīža stāvoklim piemērotas neirorehabilitācijas programmas nav. Nepieciešamā summa ārstēšanai bija 26 000 EUR, taču divu nedēļu laikā, pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, ir savākti 56 733 EUR!

Pilnībā visi saziedotie līdzekļi tiks novirzīti Rūdolfa ārstēšanas un rehabilitācijas apmaksai. Liels paldies visiem, kas palīdzēja! Zēns varēs saņemt ārstēšanos klīnikā Vācijā.

Reklāma
Reklāma

 

Saistītie raksti