Pamatskolā, kurā mācās bērni ar īpašām vajadzībām, trūkst droša rotaļu laukuma. Iedzīvotājus aicina palīdzēt ar ziedojumiem

Šobrīd Aleksandrovas pamatskolas pagalmā skumīgas vējā šūpojas vecas metāla šūpoles, uz asfaltētā laukuma uzzīmētas klasītes un zālē gozējas skolas darbinieku izveidotais riepu tārpiņš. Tāds ir šīs skolas skolēnu rotaļu laukums.
Krāslavas novada Aleksandrovas pamatskolas rotaļlaukums šobrīd izskatās šādi.

FOTO: Publicitātes foto

Krāslavas novada Aleksandrovas pamatskolas rotaļlaukums šobrīd izskatās šādi.

Aleksandrovas pamatskola ir Krāslavas novada pašvaldības dibināta iestāde, kur speciālās pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (A, B un C līmenī) apgūst ap 90 dažāda vecuma bērnu. Biedrība “Tavi draugi”skolu atbalsta kopš 2023. gada ar pārtikas, apģērbu, higiēnas un sadzīves preču piegādēm. 

 

“Mēs esam apņēmības pilni piepildīt vēl vienu no Aleksandrovas pamatskolas sapņiem – skolai ļoti trūkst droša, skaista un funkcionāla bērnu rotaļu laukuma, kas būtu piemērots dažāda vecuma bērniem, kā arī bērniem ar īpašām vajadzībām. Priekam jau daudz nevajag. Tikai krāsas, smieklus un kopā būšanu!” “Mammamuntetiem.lv” teic biedrības “Tavi draugi” pārstāvji. 

Lai veiktu ziedojumu bērnu rotaļlaukuma izveidei Aleksandrovas pamatskolā, apmeklē Tavidraugi.lv.

Reklāma
Reklāma

Šajā pavasarī "Tavi draugi" ar ziedotāju atbalstu pamatskolai ir palīdzējuši īstenot vienu no tās sapņiem – siltumnīcas izveidi skolas dārzā. Tagad skolas darbinieki kopā ar bērniem pašu spēkiem audzēs zaļumus un dārzeņus, kas būs veselīgs papildinājums ikdienas ēdienkartei.

 

Pamatskolai ir nepieciešams atbalsts rotaļlaukuma izveidē – tāda rotaļlaukuma, kas būtu piemērots bērniem arī ar īpašām vajadzībām. Aicinām palīdzēt piepildīt bērnu sapni un ziedot, lai kopīgiem spēkiem savāktu nepieciešamos 8865.50 EUR! Kopā mēs esam spēks!

Saistītie raksti