Kalnos atrod pirms gada pazuduša bērna līķi. Nāves cēloni noskaidro

Francijas policija atradusi Alpos pazudušā puisīša Emila kaulus. Divsarpus gadu vecais zēns ciemojās pie vecvecākiem, kad pazuda.
Pērnvasar Alpos pazuda divarpus gadus vecs puisēns. (Ilustratīvs attēls.)

FOTO: Shutterstock.com

Pērnvasar Alpos pazuda divarpus gadus vecs puisēns. (Ilustratīvs attēls.)

Puisēns pazuda pagājušā gada 8. jūlijā mazā kalnu ciematā Le Vernet. Pēdējo reizi Emilu redzēja divi kaimiņi, kad bērns vēlā pēcpusdienā viens gāja pa ielu.

 

Le Vernet ciemats atrodas 1,2 tūkstošus metru augstumā Francijas Alpos. "Sestdien policija tika informēta, ka netālu no Le Vernet ciemata ir atrasti kauli," sacīja prokurors Žans Liks Blahons. "Veicot ģenētiskos izmeklējumus, svētdien secināts, ka tie ir Emila kauli." 

 

Atsaucoties uz tuva avota teikto, tiek vēstīts, ka puisīša kaulus pamanīja kāds garāmgājējs. Prokurors nav norādījis bērna nāves iemeslu, taču informē, ka patlaban strādā tiesu medicīnas eksperti. Vietā, kur kauli tika atrasti, policija veic papildu izmeklēšanu. 

 

Reklāma
Reklāma

Puisēna pazušanas dienā viņa mātes un tēva ciematiņā nebija. Daži mediji visvairāk uzmanības veltījuši puikas vectēvam. Viņš savulaik ticis nopratināts kādā lietā saistībā ar vardarbību un seksuālu agresiju katoļu privātskolā. Taču lietai tuvs avots vēstī, ka viņa iespējamā saistība ar mazdēla pazušanu tiek izskatīta gluži tāpat kā citas versijas. 

 

Vairāk lasiet portālā jauns.lv.

Saistītie raksti