"Patiesību atklāja mazais brālis, baidoties, ka mammai kaut kas notiks" Jautro stāstu konkurss "Vecāku nedienas" – brālīšu piedzīvojums

"Aiznesu pudeli uz savu guļamistabu augšstāvā un devos gatavot vakariņas," raksta "Mammamuntetiem.lv" lasītāja Ilze.
Mazais brālis vienmēr atbalsta Klāvu.

FOTO: Shutterstock.com

Mazais brālis vienmēr atbalsta Klāvu.

Mamma Ilze savu dēlu nedarbu iesūtījusi "Mammamuntetiem.lv" un Francijas dermokosmētikas zīmola Avène rīkotajam jautro stāstu konkursam "Vecāku nedienas".

 

Kādā dienā nopirku kolu, lai vakarā ar to pacienātu abus savus dēlus. Taču ar nosacījumu, ka pirms tam puikas iztīra savu istabu. Astoņgadīgais Klāvs ietiepās, ka to nedarīs, un mazais brālis, protams, viņu atbalstīja. Ja ne, tad ne, un pateicu, ka arī kolas vakarā nebūs.  

 

Aiznesu pudeli uz savu guļamistabu augšstāvā un devos gatavot vakariņas. Kad pēc laika atkal iegāju savā guļamistabā un ieraudzīju kolas pudeli, nolēmu iedzert malku, taču, kad pagriezu korķīti, pudeles saturs ar lielu strūklu šļācās ārā!

 

Reklāma
Reklāma

Izrādījās, ka dēli bija pievienojuši dzērienam burbuļpūšamo šķidrumu un sakratījuši to. Patiesība nāca gaismā gana ātri, jo mazais brālis, baidoties, ka mammai kaut kas notiks, sāka kliegt, lai viņa nedzer limonādi, un pastāstīja, kas tai pievienots.  

 

Konkursu atbalsta Avène

Saistītie raksti