"Rezultāts bija gana traks". Jautro stāstu konkurss "Vecāku nedienas" – Keitas piedzīvojums

"Keitai ir jau 16 gadi, taču viņas bērnībā gatavoto maizes zupu visi atceramies vēl šodien," raksta "Mammamuntetiem.lv" lasītāja Ilze.
Tagad nekad vairs netiek pirkts smalkais sāls lielajam traukam!

FOTO: Shutterstock.com

Tagad nekad vairs netiek pirkts smalkais sāls lielajam traukam!

Mamma Ilze nedienas ar saldēdiena gatavošanu iesūtījusi "Mammamuntetiem.lv" un Francijas dermokosmētikas zīmola Avène rīkotajam jautro stāstu konkursam "Vecāku nedienas".

 

Keitai jau no bērnības ļoti patika palīdzēt virtuvē, mamma arī neliedza, un, piestumjot lielo krēslu, palīdzīgas rociņas vienmēr atrada savu darbu.
 

Tad nu vienā dienā abas izlēma gatavot maizes zupu, un no skapīša tika izņemti trauki ar sāli un cukuru. Kamēr mamma meklēja bļodu, mazā saimniecīte pieteicās palīdzēt piebērt cukuru un sāli. To viņa bija darījusi arī iepriekš un zināja, ka klāt jāliek trīs ēdamkarotes cukura un karotes gals sāls. 

 

Viņa zināja, ka sāls traukam vāks ir zils, bet cukuram – dzeltens. Mamma ļoti uzticējās Keitai, un, jā, atļāva visu kā parasti piebērt. 

 

Reklāma
Reklāma

Rezultāts bija gana traks – šoreiz mazā saimniecīte sajauca trauku vākus un attiecīgi pievienoja saldēdienam trīs ēdamkarotes sāls un mazliet cukura. 

 

Tagad nekad vairs netiek pirkts smalkais sāls lielajam traukam!

 

Konkursu atbalsta Avène

Saistītie raksti