"Nedēļa noslēdzās ar kurmja slazda ielikšanu kaimiņa sētā". Jautro stāstu konkurss "Vecāku nedienas" – sešgadnieka piedzīvojumi

"Mūsu stāsta nosaukums ir – Nedienu nedēļa jeb Kā ķert kurmi," raksta "Mammamuntetiem.lv" lasītāja Nadīna.
Sešgadnieka piedzīvojumiem aktīvā nedēļa, kas, par laimi, beidzās veiksmīgi.

FOTO: Shutterstock.com

Sešgadnieka "piedzīvojumiem" aktīvā nedēļa, kas, par laimi, beidzās veiksmīgi.

Mamma Nadīna sava dēla piedzīvojumus iesūtījusi "Mammamuntetiem.lv" un Francijas dermokosmētikas zīmola Avène rīkotajam jautro stāstu konkursam "Vecāku nedienas".

 

Diezgan aktīva nedēļa bija padevusies pirms dažiem gadiem,  kad mūsu toreiz sešgadnieks bija lielās pasaules izpētes meklējumos.

 

Sākumā viņš iedomājās izmēģināt, kā strādā ugunsdzēšamais aparāts un, nenovaldot to, izpūta visu uz mammas drēbēm.

 

Pēc pāris dienām tētis, gatavojoties darbam ārā, nolika cirkulāro zāģi pie ieejas durvīm. Mūsu sešgadnieks ieslēdza to, jo paspēja arī ielikt rozetē un nospiest pogu, bet viss beidzās veiksmīgi, jo drošības slēdzi neatslēdza.
 

Reklāma
Reklāma

Nedēļa noslēdzās ar kurmja slazda ielikšanu kaimiņa sētā. Nevienam neredzot, bērns bija izdomājis, ka ir vērts apskatīties, vai kurmis jau nav noķerts. Slazdu viņš dabūja sev uz rokas un ar kliedzieniem skrēja mājās. Slazdzs bija ļoti vecs un, par laimi, tikai stipri saspieda roku, bērns tika cauri ar izbīli un nospiedumiem, kas atgādināja par šo "piedzīvojumiem" pilno nedēļu vēl kādu laiku! 

 

Par konkursu

Balvas ieguvējus paziņosim 31. janvārī!

 

Galvenās balvas ieguvējs saņems “Avène” produktus 135 eiro vērtībā, un vēl divi laimīgie iegūs 75 eiro vērtu dāvanu. 

 

Saistītie raksti