Jautro stāstu konkurss "Vecāku nedienas"! Piedalies un laimē vērtīgas balvas visai ģimenei

Bērnu izdomai nav robežu, un īpaši, ja runa ir par nerātnībām. Taču reizē tie ir arī mirkļi, kurus atcerēties un par kuriem kopā pasmieties. "Mammamuntetiem.lv" aicina piedalīties jautro stāstu konkursā "Vecāku nedienas", un, iespējams, tieši tava ģimene laimēs kādu no balvām, ko sarūpējis Francijas dermokosmētikas zīmols Avène
Ir tik daudz gan dzirdētu, gan pavisam neiedomājamu lietu, ko var piedzīvot tikai kopā ar bērniem.

FOTO: Shutterstock.com

Ir tik daudz gan dzirdētu, gan pavisam neiedomājamu lietu, ko var piedzīvot tikai kopā ar bērniem.

Paldies par jestrajiem stāstiem, kurus iesūtījāt tik daudz. Konkurss ir noslēdzies, izloze veikta un ar balvas ieguvējiem sazināsimies individuāli. 

 

Balvu 75 eiro vērtībā iegūst stāstu autori, kuru e-pasti sākas ar mmbirze…, ilzezvirbule…, bet lielo balvu 135 eiro vērtībā iegūst marite.lase….

 

Bērns izēdis skapī nobēdzināto maisu ar konfektēm, kas bija paredzētas uzņēmuma darbinieku dāvanām; māsas sadomāja spēlēt frizētavās un par savu “klientu” izvēlējās ģimenes četrkājaino mīluli; tētis vai mamma aizmirsa, ka pēc darba jāaizdodas uz bērnudārzu pēc savā mazā ķipara; dēls mājās nolēma likt lietā nometnē apgūto apģērba batikošanu un pārsteigt mammu, ar flomāsteriem izgreznojot viņas jaunos svārkus; ilgi gaidītās klases ekskursijas rītā aizmirsts uzlikt modinātāju agrāk un nākas joņot pakaļ autobusam ar savu auto, lai bērns tomēr tiek braucienā…

 

Ir tik daudz gan dzirdētu, gan pavisam neiedomājamu lietu, ko var piedzīvot tikai kopā ar bērniem! 

 

Padalies arī tu, kādas bērnu pastrādātas nedienas esat piedzīvojuši savā ģimenē. Sūti mums savu jautro stāstu un piedalies vērtīgu balvu izlozē. 

 

Galvenās balvas ieguvējs saņems Francijas dermokosmētikas zīmola Avène produktus 135 eiro vērtībā, bet vēl divi stāstu autori iegūs 75 eiro vērtu dāvanu. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Nosacījumi stāsta iesūtīšanai:

  • “Mammamuntetiem.lv” komanda tavu stāstu gaidīs līdz 28. janvārim (ieskaitot). Balvas ieguvējus paziņosim 31. janvārī!
  • Stāstu sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv. 
  • Vēlams, lai stāsta garums nepārsniedz 6000 zīmes. Taču drīkst būt arī krietni īsāks!
  • Būsim priecīgi, ja pievienosi arī kādu foto, jo vairākus stāstus publicēsim portālā “Mammamuntetiem.lv”. 

 

Dāvanas sarūpējis “Avène

Francijas lepnums dermatoloģiskajā kosmētikā jau vairāk nekā 30 gadus. Zīmola produktu pamata sastāvdaļa ir Avène Termālā Avota ūdens – tīrs, dabiskas izcelsmes ar visaugstāko toleranci pret ādu. 

 

Francijas dermokosmētikas zīmola Avène produktus novērtē ārsti un pacienti ikdienas ādas kopšanas rutīnā. Produktu klāstā ir gan sejas kopšanai paredzēti līdzekļi, gan produkti rūpēm par ķermeņa ādu, kā arī piemērotas formulas problemātiskai ādai, atopiskā dermatīta un alerģijas uzliesmojuma periodos, jutīgas ādas tolerancei un nomierināšanai. 

 

Produktu klāstā atrodami gan efektīvi, dermatologu uzraudzībā izveidoti anti-age produkti pieaugušajiem, gan arī piemēroti līdzekļi ādas kopšanai visai ģimenei.

 

Saistītie raksti