"Tēti, viss ir ar sssūdiem!" Jautro stāstu konkurss "Vecāku nedienas" – tēta un dēla piedzīvojums

"Ieejot tualetē, tur stāvēja trīsgadnieks, turēdams rokās kaudzi ar tualtes papīru, kas viss bija ar kakām," raksta "Mammamuntetiem.lv" lasītāja Monta.
Labi, ka mamma nebija mājās!

FOTO: Shutterstock.com

Labi, ka mamma nebija mājās!

Mamma Monta sava dēla un bērna tēta piedzīvojumu iesūtījusi "Mammamuntetiem.lv" un Francijas dermokosmētikas zīmola Avène rīkotajam jautro stāstu konkursam "Vecāku nedienas".

 

Bija diena, kad dēls palika mājās ar tēti. Dēlam bija aptuveni trīs gadi, un bija pienācis brīdis, kad viņš no mazā poda sāka iet uz lielo, taču citreiz sagribējās vēl pasēdēt uz tā mazā.
 

Pēc savu lietu nokārtošanas dēls bija izdomājis pats noslaucīt dupsi un likvidēt mazā poda saturu, izlejot to lielajā. Tā nu pēc kāda ilgāka klusuma brīža tētis vēra vaļā durvis. Jau uzreiz sajustais aromāts neliecināja ne par ko labu. 

 

Ieejot tualetē, tur stāvēja trīsgadnieks, turēdams rokās kaudzi ar tualtes papīru, kas viss bija ar kakām, viss pods bija ar kakām, vanna bija ar kakām. 

 

Kad tētis jautāja, kāpēc dēls nesauca palīgā, mazais, izteiksmīgi žestikulējot ar rokām un uzsvaru liekot uz skaņu “sū”, atbildēja: "Jo es nevarēju! Te viss ir ar sssūdiem! Vanna ar sssūdiem! Man rokas ar sssūdiem! Tēti, viss ir ar sssūdiem!”

 

Par konkursu

Reklāma
Reklāma

Piedalies jautro stāstu konkursā “Vecāku nedienas” un, iespējams, tieši tu laimēsi kādu no balvām, ko sarūpējis Francijas dermokosmētikas zīmols Avène.

 

Galvenās balvas ieguvējs saņems “Avène” produktus 135 eiro vērtībā, un vēl divi laimīgie iegūs 75 eiro vērtu dāvanu. 

 

 

Nosacījumi stāsta iesūtīšanai:

  • “Mammamuntetiem.lv” komanda tavu stāstu gaidīs līdz 28. janvārim (ieskaitot). Balvas ieguvējus paziņosim 31. janvārī!
  • Stāstu sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv. 
  • Vēlams, lai stāsta garums nepārsniedz 6000 zīmes. Taču drīkst būt arī krietni īsāks!
  • Būsim priecīgi, ja pievienosi arī kādu foto, jo vairākus stāstus publicēsim portālā “Mammamuntetiem.lv”. 

Saistītie raksti