Astoņu bērnu ģimenes tēvs vēršas pēc palīdzības: ugunsnelaime atņēma mūsu mājas; sadega arī bērnu vijoles, apģērbs un rotaļlietas

Vairāk nekā 500 kvadrātmetru plaša uguns nelaime, kādai desmit cilvēku ģimenei no Cenu pagasta atņēma mājas un teju visu iedzīvi. Nonākuši bezizejas situācijā, ģimene vēršas pēc palīdzības pie līdzcilvēkiem, informē TV3 raidījums "Degpunktā". Ģimene lūdz līdzcilvēku atbalstu.
Sproģu ģimene būs pateicīga par jebkādu palīdzību un iesaisti. Sproģu ģimenes jaunākajai atvasei ir vien seši mēneši, savukārt vecākajai meitai 14 gadi.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Sproģu ģimene būs pateicīga par jebkādu palīdzību un iesaisti. Sproģu ģimenes jaunākajai atvasei ir vien seši mēneši, savukārt vecākajai meitai 14 gadi.

 

 

Ģimene daudzu gadu laikā ir nomainījusi dažādas dzīvesvietas meklējot gan māju piederības sajūtu, gan pietiekamus plašumus tā, lai katrai no atvasēm būtu gana daudz vietas. Nu tā bija atrasta. Taču tagad, kad sapņu īpašumu ir aprijusi uguns, astoņu bērnu ģimenes tēvs vēršas pēc palīdzības pie līdzcilvēkiem.

 

 

Sproģu ģimenes jaunākajai atvasei ir vien seši mēneši, savukārt vecākajai meitai 14 gadi. Sadega ne tikai bērnu vijoles, bet arī liela daļa apģērbu, spēļmantiņu un vienas meitas darinātās lelles. Apdegušās rotaļlietas vēl šodien redzamas nama krāsmatās.

 

Reklāma
Reklāma

Biedrība “Pēc ugunsgrēka” Sproģu ģimenei ir atvērusi palīdzības tālruni. Zvanot uz numuru 90203909, jūs cietušajiem ziedosiet vienu eiro un piecdesmit centus, savukārt zvans uz numuru  90006860 ģimenei dāvās četrus eiro un divdesmit septiņus centus.

Savukārt ar Edmundu Sproģi jūs privāti varat sazināties zvanot pa telefona numuru 22194414. Ģimene būs pateicīga par jebkādu palīdzību un iesaisti.

 

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā”

Saistītie raksti