Ļoti vajadzīga brīvprātīgo palīdzība – šodien turpināsies pazudušās Annas Jansones meklēšana

Svētdien, 2023. gada 12.novembrī, Bezvests.lv sadarbībā ar Valsts policiju veiks pazudušās Annas Jansones kārtējo meklēšanu. Meklēšanas teritorija ir ļoti liela, tāpēc vajadzīgi papildu spēki - brīvprātīgie, sociālajos tīklos ziņo Bezvests.lv un Annas vīrs Juris Evertovskis.
Foto: Bezvests.lv
Tiem, kuri ir gatavi piedalīties meklēšanā, pirms ierašanās meklēšanas vietā, viedtālrunī jāinstalē Bezvests.lv aplikācija un jānodrošina nepārtraukta interneta pieeja.

FOTO: Publicitātes foto

Foto: Bezvests.lv Tiem, kuri ir gatavi piedalīties meklēšanā, pirms ierašanās meklēšanas vietā, viedtālrunī jāinstalē Bezvests.lv aplikācija un jānodrošina nepārtraukta interneta pieeja.

Meklēšanas sākums paredzēts 12. novembrī plkst. 11. Aptuvenā tikšanās vieta https://maps.app.goo.gl/oSXqG3HPcWLsHtf57

 

Tiem, kuri ir gatavi piedalīties meklēšanā, pirms ierašanās meklēšanas vietā, viedtālrunī jāinstalē Bezvests.lv aplikācija un jānodrošina nepārtraukta interneta pieeja. Mobilā aplikācija nepieciešama, lai precīzi tiktu fiksēta teritorija, kura jau ir pārmeklēta. Pirms dalības meklēšanas pasākumā brīvprātīgajiem rūpīgi jāiepazīstas ar dalības noteikumiem, jāizlasa līdz galam un jāņem tie vērā. Galvenais ir atbildīga attieksme, vēlme palīdzēt un aplikācijas un mobilā interneta pieejamība.

Foto: Bezvests.lv

Pirms dalības ir jāreģistrējas galvenajā štābā, jāsaņem ID numurs un koordinators. Bezvests.lv atgādina, ka meklēšanā nevar piedalīties personas, kas jaunākas par 18 gadiem, kā arī personas, kas ir alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Katra dalībnieka drošības nolūkos lūdzam ievērot visus šī meklēšanas pasākuma noteikumus.

 

Tie ir sekojoši:

• OBLIGĀTI instalēt bezvests.lv aplikāciju un tajā reģistrēties, kā arī nodrošināt nepārtrauktu piekļuvi mobilajam internetam;

ģērbties atbilstoši laikapstākļiem, ņemot vērā pārmeklējamo vietu (lauks, mežs);

• paņemt maiņas drēbes un apavus;

• nodrošināties ar dzeramo ūdeni un uzkodām (meklēšana turpināsies līdz tumsai vai brīdim, kad tiks atrasta pazudusī persona);

• paņemt papildu lādētāju (powerbank);

Reklāma
Reklāma

• uzvilkt spilgtu, vēlams atstarojošu vesti un aizsargbrilles. Iesakām nodrošināties pret ērcēm – izmantot ērču atbaidīšanas aerosolus (tās joprojām ir aktīvas). Pieteikšanās šeit:

 

IOS: https://apps.apple.com/lv/app/bezvests-lv/id1350744754

Android: https://play.google.com/store/apps/details...

 

Pazudusī māmiņa Anna Jansone. Foto: Valsts policija

 

Ja jums nav iespējas piedalīties šajā meklēšanas misijā, tomēr vēlaties atbalstīt bezvests.lv darbību, novērtēsim jūsu veiktu ziedojumu mūsu bankas kontā. Bezvests.lv ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss.

 

Mammamuntetiem.lv jau vēstīja, ka 1. novembrī Valsts policija saņēma informāciju par bezvēsts pazudušo 1989. gadā dzimušo Annu Jansoni un viņas meitu – 2023. gadā dzimušo Luīzi Evertovsku. Vakar, 2. novembrī, īstenojot mērķtiecīgus meklēšanas pasākumus, Valsts policijas darbinieki mežā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā atrada automašīnu, kurā diemžēl tika konstatēts miris meklēšanā izsludinātais zīdainis. 

 

Tāpat “Mammamuntetiem.lv” atgādina, ka visu diennakti darbojas krīzes tālrunis – 116123 –, uz kuru zvanīt, meklējot atbalstu.

Saistītie raksti