Kuldīgas slimnīcā šogad jau trešo reizi sagaidīti dvīnīši

Latvijas valsts svētku nedēļā Kuldīgas slimnīcā šogad jau trešo reizi tika sagaidīti dvīņi – māsiņas Beāte un Paula. Savukārt Latvijas dzimšanas dienā 18.novembrī trīs ģimenēs piedzimuši dēli – skrundenieks Olivers, stendenieks Eliass un ventspilnieks Klāvs.
Latvijas patriotisko svētku nedēļā no 11. – 18. novembrim Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimuši 10 bērniņi – piecas meitenītes un pieci zēni.

FOTO: Publicitātes foto

Latvijas patriotisko svētku nedēļā no 11. – 18. novembrim Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimuši 10 bērniņi – piecas meitenītes un pieci zēni.

Svētku nedēļā dzimušās dvīņu meitenītes pasaulē ieradās jau 16. novembrī. Pirmā piedzima Beāte, bet pēc pusstundas - Paula. Dvīnīšu vecāki Ance Dreimane un Andris Meļķis ir no Dienvidkurzemes novada, meitiņas ģimenē ir pirmie bērniņi. “Vai Tev patīk pārsteigumi?” trešā sonogrāfa apskatē pajautājusi ārste un paziņojusi, ka gaidāmi divi mazulīši. Dvīnīšu tētis Andris pat sākumā domājis, ka Ance joko. Jaunā māmiņa atklāj, ka viņas ģimenē jau ir dvīņi un mammai esot bijusi nojauta, ka tas varētu īstenoties arī Ancei. 

“Laime pilnīga! Zinu, ka sākumā būs grūti, bet tas ir to vērts!”, savās izjūtās dalās dvīnīšu mamma.

 

 

Latvijas valsts Proklamēšanas dienā 18.novembrī Kuldīgas slimnīcā trīs ģimenes sagaidīja brašus dēlus – Oliveru, Eliasu un Klāvu.

 

Olivera vecāki Elīna un Klāvs Grīnbergi ir Kuldīgas novadnieki no Skrundas. Jautāti, vai sevi uzskata par Latvijas patriotiem, viņi atbild apstiprinoši. Viņu ģimenes vērtības ir būt godīgiem un saprast vienam otru. Latvijas iedzīvotājiem ģimene novēl būt saliedētiem, mīlēt Latviju, novērtēt brīvību. Oliveru mājās gaida māsas sešgadniece Lelde un četrgadniece Kate.

 

Eliasa vecāki Marta Zapacka un Ritas Jasjonis dzīvo Talsu novadā, Stendē. Marta atklāj, ka 7 gadus dzīvojusi ārpus Latvijas, bet vienmēr gribējies atpakaļ mājās. Par ģimenes svarīgākajām vērtībām viņa uzskata uzticību, atbalstu, mīlestību. Latvijas iedzīvotājiem viņa novēl: “Esiet atbalstošāki viens pret otru, izpalīdzīgāki! Un galvenais – mīliet un cieniet savas ģimenes, jo ģimene ir svēta lieta un mūsu valsts nākotne!” Eliasu mājās gaida māsa sešgadīgā Viktorija Marta.

 

Reklāma
Reklāma

Klāva vecāki Simona un Vents ir ventspilnieki. Viņiem patriotisms nozīmē cieņu pret valsts simboliem un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, un rūpes par apkārtējo vidi. Par savas ģimenes vērtībām viņi uzskata kopā būšanu gan priecīgos, gan skumjos brīžos, savstarpēju atbalstu un mīlestību. Latvijai viņi novēl, lai ir saticība, miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts! Klāvu mājās gaida māsas – piecpadsmit gadus vecā Sibilla, septiņgadīgā Vivita un viengadniece Keita.

 

Oliveru un Eliasu sagaidīt palīdzēja vecmāte Inga Losāne, Klāvu – Gunta Cepurīte, Beāti un Paulu – Zane Japeniņa.

 

Latvijas patriotisko svētku nedēļā no 11. – 18. novembrim Kuldīgas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimuši 10 bērniņi – piecas meitenītes un pieci zēni.

 

Iepriekšējā gada 18. novembrī Kuldīgas slimnīcā piedzima četras meitenītes. Viena no viņām bija 500.bērniņš. Šogad Kuldīgas slimnīcā 500. bērniņš vēl tiek gaidīts, tomēr rudens bijis dāsns ar trīs dvīņu pāriem.

 

Saistītie raksti