Sākas labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”. Aicina palīdzēt gan Latvijas, gan Ukrainas ģimeņu bērniem

Lai palīdzētu grūtībās nonākušajām ģimenēm sagatavot bērnus jaunajam mācību gadam, jau trešo gadu tiek organizēta labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”.
Akcijas rīkotāji – iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, kā arī vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv, aicina iedzīvotājus no 8. līdz 28. augustam ziedot dažādas preces skolai.

FOTO: Publicitātes foto

Akcijas rīkotāji – iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, kā arī vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv, aicina iedzīvotājus no 8. līdz 28. augustam ziedot dažādas preces skolai.

Katru gadu skolas gaitas uzsāk vairāki tūkstoši Latvijas skolēnu, un tas ir liels notikums gan pašam bērnam, gan viņa ģimenei. Īpaši apgrūtinoša gatavošanās skolai mēdz būt mazāk aizsargātai sabiedrības daļai – maznodrošinātajām daudzbērnu ģimenēm, kā arī Ukrainas bēgļu ģimenēm, kuras patvērumu radušas mūsu zemē. Lai palīdzētu grūtībās nonākušajām ģimenēm sagatavot bērnus jaunajam mācību gadam, jau trešo gadu tiek organizēta labdarības akcija “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”.

 

Akcijas rīkotāji – iepirkšanās un izklaides centri “AKROPOLE” sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, kā arī ģimenes portālu Mammamuntetiem.lv, aicina iedzīvotājus no 8. līdz 28. augustam ziedot kancelejas preces, jaunu svinīgu un sporta apģērbu, apavus un citas nelietotas un skolai noderīgas lietas, lai atbalstītu skolēnus un viņu ģimenes pirms jaunā mācību gada sākuma.

 

Savus ziedojumus ikvienam ir iespēja atnest uz “AKROPOLE Rīga” (Maskavas ielā 257) un “AKROPOLE Alfa” (Brīvības gatvē 372) vai iegādāties turpat iepirkšanās centros un atstāt īpašajās ziedošanas kastēs ar uzrakstu “Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!”.

 

“Jau šobrīd mūsu palīdzību lūdz vairāku desmitu ģimenes, kurās aug skolas vecuma bērni un kurām līdzcilvēku atbalsts ir būtiski svarīgs. 

Paredzams, ka esošajos ekonomiskajos apstākļos un tuvojoties mācību gada sākumam, atbalsta pieprasījumu skaits varētu ievērojami pieaugt. 

 

Tāpēc mēs esam no sirds pateicīgi mūsu sadarbības partneriem un ikvienam ziedotājam par iespēju palīdzēt arvien lielākam ģimeņu skaitam,” uzsver Rūta Dimanta, labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja.

Reklāma
Reklāma

 

Ziedot vari ne vien skolas somas un kancelejas preces, bet arī ūdens pudeles un pusdienu kastītes, kā arī svinīgu apģērbu, sporta tērpu un apavus.

 

“Šis ir jau trešais gads, kad “AKROPOLE” sadarbībā ar partneriem rīko skolēnu un viņu ģimeņu atbalsta aktivitātes. Šogad šai tradīcijai ir īpaši svarīga nozīme – ekonomiski sarežģītajā laikā ir ļoti svarīgi nebūt vienaldzīgiem un sniegt palīdzīgu roku mazāk aizsargātai sabiedrības daļai. Tāpēc gan mēs paši, gan mūsu nomnieki aktīvi iesaistāmies ziedošanas procesā. Aicinām arī citus dalīties ar labiem darbiem, turklāt šogad šāda iespēja pastāv jau divās lokācijās – abos iepirkšanās centros “AKROPOLE"," saka Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra “AKROPOLE Alfa” vadītāja.

 

“Gādājot par visu nepieciešamo savam skolēnam, vērts aizdomāties arī par tiem, kas pirms 1. septembra nonāks izvēles priekšā – ikdienas ģimenes maltītes vai klades un krāsaino zīmuļu iegāde. Kopā mēs varēsim palīdzēt izvairīties no šīs grūtās izvēles ļoti daudzām ģimenēm. 

 

Nepieciešamo lietu saraksta priekšgalā ir skolas somas, rakstāmpiederumi un penāļi, kā arī piederumi mākslas nodarbībām. 

Tāpat vienmēr aktuālas ir ūdens pudeles un pusdienu kastītes, kā arī svinīgs apģērbs, sporta tērps un apavi,” stāsta Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja.

Saistītie raksti