Lietuviešu meitenīte Anglijā, iespējams, nogalināta atriebības dēļ

Deviņus gadus vecas lietuviešu meitenes noduršana uz ielas Bostonas pilsētā Lielbritānijā satriekusi vietējo lietuviešu kopienu un britu sabiedrību. Par slepkavību aizturēts 22 gadus vecs Lietuvas pilsonis Deivids Skebs. Kā viena no nozieguma versijām tiek minēta atriebība meitenītes mātei, kura profesionāli ir saistīta ar imigrantu nodarbināšanu, ziņo tv3.lv.
Nogalinātā bērna ģimene pēc traģēdijas slēpās, baidoties par savu drošību.

FOTO: Shutterstock.com

Nogalinātā bērna ģimene pēc traģēdijas slēpās, baidoties par savu drošību.

Deviņus gadus vecā Lilija Valutīte tika nodurta ceturtdienas pēcpusdienā, kad viņa spēlējās uz ielas Bostonas pilsētas Linkolnšīras grāfistē.

Aizdomās par noziegumu sestdien aizturēts Skebs, kurš bija redzams videonovērošanas kamerās pēc slepkavības. Jaunais vīrietis bija redzams netālu no vietas, kur piecas minūtes vēlāk tika atrasta uz ielas sadurtā meitene. Sākotnēji policija bija aizturējusi divas citas personas, taču vēlāk tās tika atbrīvotas.

Šaušalīgo noziegumu, kas tika pastrādāts pagājušajā ceturtdienā, plaši apraksta britu mediji. 

Tiek vēstīts, ka meitene kopā ar jaunāko māsu spēlējās uz ielas netālu no biroja, kur strādāja viņu mamma. 

Meitenēm bija vingrošanas riņķis un leļļu ratiņi, kuri pēc nozieguma palika uz ielas, – nozieguma vietu apraksta vietējie iedzīvotāji.

 

Viena no versijām:  atriebība mātei

Reklāma
Reklāma

Cilvēki runā, ka meitenes māte, kura profesionāli ir saistīta ar imigrantu darbā iekārtošanu, mēdz saskarties ar draudiem no imigrantu-darba meklētāju puses. Tomēr ģimenei neesot aizdomu, kurš un kāpēc nogalināja mazo meiteni.

Kā raksta “The Sun”, nogalinātā bērna ģimene pēc traģēdijas slēpās, baidoties par savu drošību. Kāds ģimenes draugs sacījis, ka viņi bijuši ļoti satraukti un nav varējuši palikt savās mājās. Ģimene baidījusies, ka slepkava atrodas kaut kur turpat līdzās.

Par bērna slepkavību aizdomās turamā Skeba bijusī draudzene atklājusi, ka viņš nāk no turīgas lietuviešu uzņēmēju ģimenes, bet Lielbritānijā, kuru iepriekš atstājis veselības problēmu dēļ, atgriezies tikai nesen.

Viņš strādājis lauksaimniecībā, tomēr bijusī draudzene noliedza, ka viņš būtu strādājis nogalinātās Valutītes mātes vadītajā aģentūrā “Agricultural Services”, – vēsta “DailyMail”.

Saistītie raksti