13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši

Franču lēdijas savā ziņā ir kā atsevišķa stila ikona – nepārspējams šiks itin visās dzīves situācijās, ideāls augums bez mokošām diētām, turklāt pievilcīgas itin vienmēr. Kā viņām tas izdodas?

Puskilograms tonālā krēma vai acu ēnas, kas birst nost, kad mirkšķina skropstas jau sen vairs nav modē. Un francūzietes to labi zina.

FOTO: Shutterstock.com

Puskilograms tonālā krēma vai acu ēnas, kas birst nost, kad mirkšķina skropstas jau sen vairs nav modē. Un francūzietes to labi zina.

Tas, par ko francūzietēs var apbrīnot visvairāk, ir tas, ka, neatkarīgi no viņu auguma aprisēm, šīs sievietes prot sevi mīlēt un pats galvenais – paļauties uz sevi.

Ja tu nedzīvo Francijā, nenokar degunu! Izmantojot Francijas sieviešu dotos padomus, tu iemācīsies sevi novērtēt, rūpēties par sevi un kļūsi pašpārliecinātāka. Uzzini, kādi ir francūziešu noslēpumi, kas ļauj viņām ikdienā izskatīties tik satriecoši!

 

Viņas ir radošas

Francūzietes vienmēr izskatās stilīgi un viņu apģērbs šķiet moderns. Tas tāpēc, ka viņas saprot vienkāršu lietu – lai izskatītos gaumīgi, par to ir jārūpējas. Apģērbu iespējams atjaunināt, pāršūt, pievienot tam dažādas detaļas, lai tas būtu aktuāls atkal un atkal. Nav jāiztērē vesela bagātība, pērkot aizvien jaunas drēbes, lai izskatītos stilīgi.

 

Viņas atrod brīdi, lai palutinātu sevi

Justies labi ir tikpat svarīgi, kā labi izskatīties. Aromātiska, nesteidzīga vanna, sejas procedūras, masāžas… Ir nepareizi domāt, ka jebkāda veida ķermeņa lutināšana ir luksus pakalpojums – šīs procedūras ir ļoti svarīgas sievietes labsajūtai, neatkarīgi no tā, cik aizņemta ir ikdiena. Jāatrod mazs brītiņš, lai lutinātu sevi – tāds ir viņu likums.

 

Viņas dara to, kas viņām sagādā baudu

Francūzietes dzīvo saskaņā ar principu: ja tu dari to, kas liek tev justies un izskatīties labi, tas pozitīvi ietekmē arī ķermeņa uzbūvi un vispārējo labsajūtu (protams, runa ir arī par seksu).

 

Viņas mīl savu ķermeni

Lasot kādu franču žurnālu sievietēm, redzēsiet, ka, protams, arī viņas satraucās par liekajiem kilogramiem un diskutē par to, vai vīna glāze pie pusdienām tiešām neveicina aptaukošanos. Taču atpakaļ realitātē – viņas lieliski zina arī to, ka laime nav atkarīga ne no apģērba izmēra, kādu tu valkā, ne no cipara, kādu tu redzi uz svariem, bet gan no prasmes un spējas justies labi savā ķermenī un to mīlēt.

 

Viņas bauda garšīgus ēdienus

Lielisks ēdiens ir neatņemama franču kultūras sastāvdaļa, tad kādēļ gan to sev aizliegt? Izbaudi mazliet no visa un ievēro mērenību. Neviena francūziete katru dienu neēd maizi, treknu sieru un desertu.

 

Viņas ievēro mērenību

Reklāma
Reklāma

Pārēšanās izraisa tikai negatīvas sajūtas. Garšo šokolāde? Nobaudi gabaliņu, bet pusdienās neēd sieru un nedzer vīnu. Viņas lutina sevi ar mēru, jo pilnīgai baudas aizliegšanai nav vietas baudpilnā dzīvē.
 

 

Viņas jūtās un izskatās labi

Francūzietes sevi cilvēkos nekad nedemonstrēs kā “nesaklātu” gultu. Pat, ja viņas ļoti steidzās, viņas tik un tā būs sakoptiem matiem, nagiem un glītā apģērbā. Viņām ir svarīga ir arī iekšējā sajūta, ka viņas labi izskatās, kas nodrošina viņām labu pašsajūtu.
 

Viņas ir personības

Viņas nekrāpj savu “es” – viņas ir drosmīgas, viņas atļaujas uzdrīkstēties! Viņas nebaidās uzvilkt kaut ko skaistu, sievišķīgu un valdzinošu, ja šāds apģērbs atklāj viņu identitāti.
 

 

Viņas neskopojas tām lietām, kur “lētums” nav pieļaujams

Francūzietes nekad nedomās divreiz, ja būs jāpiemaksā vairāk, lai atvadītos no slikta matu griezuma, lai izskatītos lieliski. Viņas zina, ja rezultātā viņās jutīsies un izskatīsies lieliski, nevienu, ieskaitot viņas pašas, šī pārmaksāta naudas summa “nesāpēs”.


Viņas ir dabiskas

Puskilograms tonālā krēma vai acu ēnas, kas birst nost, kad mirkšķina skropstas jau sen vairs nav modē. Un francūzietes to labi zina. Minimāls make-up, dabisks, bet kvaitatīvs matu sakārtojums, lūpu krāsa un smaržas – tā ir viņu vizītkarte. Tik vien.


Viņas ir kā vīns – jo vecāks, jo labākas

Francūzietes zina, ka vecums nav iemesls, lai atteiktos no lietām, kas viņām sagādā prieku. Francūzietes gadus neskaita, bet dzīvo šodienai. Palūkojies uz tādām franču slavenībām kā Izabella Adžanī, Žiljeta Binoša – viņas izskatās satriecoši!

 

 

Viņas ir pateicīgas par katru dienu

Mazs un gards eklērs vai gabaliņš šokolādes, jaunas smaržas vai jauna kleita. Francūzietes zina, ka mazām lietām dzīvē ir ļoti liela nozīme. Un viņas tam ir pateicīgas.

 

Viņas bauda dzīvi

Ikvienai franču sievietei ir vaļasprieks, kas viņu aizrauj. Viņas arī prot pateikt “nē” visam, kas tikai kavē viņu laiku, un nesagādā gandarījumu. Viņas fokusējas uz to, ko mīl!
 

Teksts: Latvijas Avīze

Saistītie raksti