Interesanta iespēja jauniešiem. Pamēģini arī tu!

Biedrības "Latvijas Sarkanais Krusts" struktūrvienība "Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne" (LSKJ) izsludina pieteikšanos bezmaksas vienaudžu izglītotāju apmācību ciklam "Nākotnes akadēmija". Apmācību ciklam "Nākotnes akadēmija" tiks atlasīti 30 radoši, motivēti un zinātkāri jaunieši vecumā 15 - 30 gadi no visas Latvijas.

Vienaudžu izglītotāju darba mērķis ir veicināt vienaudžu zināšanas, iemaņas un izpratnes veidošanu, kas palīdzēs jauniešiem uzņemties atbildību un aizsargāt savu un savu vienaudžu veselību. Foto iesūtījusi portāla lietotāja Jolanta Kupriša.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienaudžu izglītotāju darba mērķis ir veicināt vienaudžu zināšanas, iemaņas un izpratnes veidošanu, kas palīdzēs jauniešiem uzņemties atbildību un aizsargāt savu un savu vienaudžu veselību. Foto iesūtījusi portāla lietotāja Jolanta Kupriša.

 

Vienaudžu izglītotāji ir speciāli apmācīti  un motivēti jaunieši, kuri vada/organizē dažādas izglītojošas aktivitātes vienaudžiem. 

 

Vienaudžu izglītotāju darba mērķis ir veicināt vienaudžu zināšanas, iemaņas un izpratnes veidošanu, kas palīdzēs jauniešiem uzņemties atbildību un aizsargāt savu un savu vienaudžu veselību.

 

Vienaudžu izglītība ir neformālās izglītības metode, ko izmanto kā profilakses pasākumu jauniešu informēšanai par drošības un veselības jautājumiem.

 

Kļūstot par LSKJ vienaudžu izglītotāju, tu iegūsi padziļinātas zināšanas par  seksuālo veselību, HIV/AIDS, STS, atkarību  izraisošām vielām, drošības jautājumiem uz ceļa, ūdenī un ugunsgrēka gadījumā, zināšanas pirmās palīdzības sniegšanā, pieredzi prezentāciju gatavošanā, nodarbību vadīšanā - publiskā runā un citās jomās. Pēc apmācību cikla "Nākotnes akadēmija" pabeigšanas tu iegūsi dokumentu, kas apliecina tavas iegūtās zināšanas un prasmes, kā arī saņemsi rekomendāciju tavām turpmākām aktivitātēm.

 

Reklāma
Reklāma

Šis var būt tavs pirmais un nozīmīgākais solis nākotnes profesijas izvēlē -  medicīnā, sabiedrības veselībā vai pedagoģijā.

 

Apmācības notiks vairākās daļās: 1.nodarbība 2014.gada 1. un 2.martā Rīgā. Nodarbības plānotas 2014.gada I pusgada katra mēneša pirmajā nedēļas nogalē.

 

Pieteikties apmācību ciklam "Nākotnes akadēmija" var līdz 14.februārim, aizpildot pieteikuma veidlapu elektroniski: http://ejuz.lv/px0qh. Atlases rezultāti būs pieejami pēc 17.februāra, un apmācīu organizatori sola sazināties ar katru interesentu personīgi.

 

Jāatzīmē, ka brīvprātīgo darbs arvien augstāk tiek vērtēts ne vien Eiropā un citviet pasaulē, bet arī Latvijā.