Janvārī joku konkursā balva 50 LVL vērtībā! Piedalies!

Klāt jauns gads, un bērni turpina izteikt fantastiskas atziņas un jokus! Janvārī jokus lasīs un mazos prātvēderus apdāvinās Latvijā pirmās "Audio SPĒLES lieliskiem brīžiem", uzvarētājam balvā būs arī ielūgumi uz kādu no "Latvijas Leļļu teātra" izrādēm un lieliskas grāmatas no izdevniecības "Zvaigzne ABC".

Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Par decembra mēneša labāko pasludinām joku, ko iesūtījusi Agnese Renckulberga par to, kā mammai uzvarēt cīņā par pirkumiem veikalā.

 

Lūk, joks!

Esam veikalā. Rinalds (3 gadi) lūdzās: "Nopērc kinderolu!" Mamma atbild: "Šoreiz nē." Rinalds mēģina vēlreiz: "Nopērc kinderolu!" Mamma sagurusi, negrib strīdēties, atbild: "Nu labi, pērkam ar!" Kad esam izgājuši no veikala, Rinaldiņš domīgi jautā: "Mammīt, kāpēc vienmēr tā notiek, kad es tev saku, nopērc kinderolu, tu man saki nē. Es tev saku nopērc kinderolu, tu man saki Labi!!?"

 

 

BALVĀ: iespēja izvēlēties vienu no www.kokmaizites.lv spēlēm.

Un svētku noskaņai trauku, virtuves piederumu  un dāvanu veikals "RITO" dāvā brīnišķīgu kopā būšanas dāvanu komplektu no "Tescoma". Piparkūku formiņas košās krāsās ar bērniem interesantām formām, Ziemassvētku eglītes veidošanas komplektiņu, kā arī dekorēšanas zīmuli ar dažādiem uzgaļiem – ļaujiet vaļu bērna fantāzijai.

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

Reklāma
Reklāma

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

BALVAS JANVĀRĪ

1. Ielūgumi visai ģimenei uz kādu no "Latvijas Leļļu teātra" izrādēm.

2. Grāmatas vairāk kā 25.00 LVL vērtībā no izdevniecības "Zvaigzne ABC".

3. Disks "Audio SPĒLES lieliskiem brīžiem". Šis disks būs lielisks palīgs laika pavadīšanai. Tajā digitālā veidā apkopotas 18 atjautības, fantāziju attīstošas un izglītojošas spēles bērniem un pieaugušajiem. Papildus diskā iekļautas dažādas sarunu raisošas tēmas.

 

 

Ieskaties: www.gamesavg.com

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Janvāra mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. janvārim (ieskaitot).