Kursi iedvesmai un personības izaugsmei!

Gudro Sievu skola piedāvā iedvesmojošas nodarbības ikvienam, kas vēlas pilnveidot savu personību un mainīt dzīvi uz pozitīvo pusi. Nodarbības paredzētas gan vīriešiem, gan sievietēm!

Iedvesmojies pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē!

FOTO: Marika Eglīte

Iedvesmojies pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē!

Tuvojas jauns gads, kad iespēja atkal visu sākt no sākuma - skaisti, laimīgi un pozitīvi. Ja vēlies savā dzīvē kaut ko mainīt, bet īsti nezini ko, kāpēc un kā, tad šī ir īstā vieta, kur to noskaidrot. Gudro Sievu skola Tevi aicina uz personības attīstības kursiem pie Sarmītes Šmites. Nodarbībās iedvesmosimies izvirzīt un sasniegt jaunus mērķus savā dzīvē, iepazīties un uzturēt attiecības, kā arī mainīt savu dzīvi uz pozitīvo pusi. 

 

JAUNUMS! Kā satikt savu īsto? Mīlēt un būt mīlētam ir viens no skaistākajiem piedzīvojumiem dzīves laikā. Šajā nodarbībā runāsim visu par un ap iepazīšanos. Kā justies viegli sarunas laikā? Kā atrast kopējās vērtības un uzturēt sarunu? Nodarbība paredzēta ikvienam, kas vēlas iepazīties, atrast savu īsto! Nodarbība ir bez vecuma, dzimuma un seksuālās orientācijas ierobežojuma! Kas zina, varbūt izdodas iepazīties arī šīs nodarbības laikā :) PIETEIKTIES!

Nodarbības notiek: 7.janvārī plkst. 18:00

Cena par nodarbību: Ls 14

 

Kā satikt savu īsto?

Foto Mārtiņš Garais, Ziemassvētku fotosesija Gudro Sievu skolā

 

Mērķu apzināšanās un realizēšanā (2 nodarbību seminārs)Ikviens dzīvē var sasniegt visu, ko vēlas. Bet, kā saprast, ko Tu īsti vēlies? Kā sapņot un izprast savas vēlmes? Kā savus sapņus pārvērst par realizējamiem mērķiem? Iegūsti iedvesmu, motivāciju un enerģiju savu mērķu izvirzīšanai un realizēšanai! Nodarbība paredzēta gan sievietēm, gan vīriešiem! PIETEIKTIES!

Nodarbības notiek: 15.janvārī un 22.janvārī plkst. 18:00

Cena par DIVU nodarbību komplektu: Ls 20 

 

Nodarbības tikai sievietēm! Divu nodarbību kursu Kā iemīlēt pašai sevi? un sešu nodarbību kurss Kā kļūt laimīgākai? iesakām ikvienai sievietei, kas vēlas sajust savu sievišķību, iemācīties sakārtot savas domas un sajūtas, kā arī grib kļūt laimīgāka iesakām apmeklēt. Tev būs iespēja atbildēt sev uz neatbildētajiem jautājumiem, apzināties savu sievišķību un skaistumu, kā arī iedvesmoties pozitīvākai dzīvei. Nodarbībās mācīsimies saprast sevi, savu attieksmi pret mīlestību un apkārtējiem cilvēkiem, noteikt mērķus un padarīt savu ikdienu laimīgāku. Izmantojot meditācijas un praktiskus uzdevumus, ielūkosimies pašas sevī. LASI ATSAUKSMES NO NODARBĪBĀM ŠEIT!

Kā iemīlēt pašai sevi (2 nodarbības) - 9.janvārī un 16.janvārī plkst. 18:00, 12.janvārī un 19.janvārī plkst. 11:00! PIETEIKTIES!

Cena par DIVU nodarbību komplektu: Ls 20

Reklāma
Reklāma

Kā kļūt laimīgākai? (6 nodarbības) - pirmā nodarbība 14.janvārī plkst. 18:00! PIETEIKTIES!

Cena par 6 nodarbību komplektu: Ls 60

 

Individuālās konsultācijas! Tu vari apmeklēt arī individuālo konsultāciju pie personības treneres Sarmītes Šmites, kurā atrast atbildes uz tieši Tev interesējošiem jautājumiem. 

Konsultācijas ilgums: 1 stunda

Konsultācijas cena: Ls 20 

Laiks: pēc individuāla pieraksta VAIRĀK INFORMĀCIJAS!

 

TEV VARĒTU INTERESĒT!

Figūras korekcija ar apģērba palīdzību!

Mākslinieciska erotiskā fotosesija!

Grima kursi (6 nodarbību komplekts)

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem