Kā kļūt laimīgākai? Es zinu!

Savu iedvesmošanās un sievišķības apmācību beigušas pirmās dalībnieces, kas apmeklēja Gudro Sievu skolas kursu "Kā kļūt laimīgākai". Šajos kursos es atvēros kā zieds! Ielūkojies, kāpēc arī Tev būtu jāapmeklē šādi kursi! Nodarbības vada personīgās meistarības trenere Sarmīte Šmite.

Kursi Tavai iedvesmai, pašapziņai un sievišķībai! Foto Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kursi Tavai iedvesmai, pašapziņai un sievišķībai! Foto Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Man patīk, ka man iemācīja metodes, kā pieņemt sevi ar mīlestību. Tagad aizvien vairāk saprotu, ka galvenais šajā dzīvē ir būt pozitīvai. Es atbrīvojos no šaubām un vainas sajūtas, kas mani bija nomocījušas gadiem ilgi. Agrāk man likās, ka būt sievišķīgai šajā laikmetā, ir greznība, bet tagad saprotu savas sievisķības nozīmi savā dzīvē.

 

Pateicoties šiem kursiem, manā dzīvē notika daudz brīnumainu pārvērtību – man piedāvāja jaunu darbu, sakārtojās privātā dzīve, kļuvu daudz mierīgāka, sievišķīgāka, sapratu ģimenes lomu savā dzīvē. Esmu apņēmības pilna arī turpmāk turpināt strādāt ar sevi un padarīt savu dzīvi labāku. Paldies, mīļo Sarmīt! Tu nāci kā tāds sargeņģelis man īstajā brīdī, kad bija ļoti samgi un likās, ka dzīvē nav izejas.

 

"Iemāca strādāt ar sevi, kādas situācijas izmainīšanai, iedrošināšana būt pašai, atbrīvoties no kompleksiem, saprast sieviešu un vīriešu pasaules uzskatu atšķirības, mīlēt sevi – tad arī citi tevi mīlēs, būt patiesai un novērtēt savi, pilnveidoties," saka kursante Ginta.

 

Šajos kursos atklāju, ka esmu sievišķīga. Ļoti liels pozitīvais lādiņš. Izraušanās no ierastās vides. Noteikti ieteiktu sievietēm, kuras uz brīdi pazaudējušas sevi. /Skaidrīte/

 

"Šie kursi man ļāva paskatīties uz sevi no malas, saprast, kāpēc esmu pagātnē kļūdījusies, un sniedza daudz lielisku rīku, kā dzīvot laimīgāk," teic kursante Helēna.

 

Šos kursus ieteiktu tām, kam ir sajūta, ka kaut kas ir jāmaina, bet nav stimula. Kursi dod izrāvienu šīm izmaiņām. Var lēnām virzīties uz priekšu, bet atpakaļceļa nav – izmaiņas uz labu ir neizbēgamas! 

 

Citiem ieteiktu apmeklēt šos kursus, lai katrs var iemācīties risināt un sakārtot savu dzīvi, attiecības un zināšanas, dalīties pieredzē ar citām kursu dalībniecēm. Tā ir vērtība katram cilvēkam.

 

Skaties bilžu galeriju no nodarbības!

 

"Es ieteiktu atnākt uz šiem kursiem, lai padarītu savu dzīvi skaistāku un vieglāku! Dzīve nav jāvelk kā grūta nasta, bet gan jāizbauda ar visiem priekiem un bēdām no sirds. Tāda ir mana atziņa, un kursi palīdz dzīvot tādu dzīvi arī praktiski!" atzīst Elīna.

 

"Pirmo reizi satieku cilvēku, kuram pilnībā var uzticēties. Tada ir Sarmīte. Pie viņas varētu doties pēc padoma jebkurā jautājumā. Kad Sarmīte kaut ko stāsta, man acis platas un mute vaļā no tik daudz viedām atziņām par pašas piedzīvoto. Sarmīte mums ir iedevusi tika daudz labu instrumentu, kurus var izmantot, lai justos labi. Protams, šie instrumenti jāizmanto un ar sevi jāstrādā. Ļoti pilnveidojošas nodarbības," apgalvo Baiba – sievišķīga un laimīga sieviete.

 

"Šo kursu laikā es iemācījos ikdienišķās lietās ieraudzīt pozitīvo un sajusties laimīga vienkārši tāpat. Paldies Sarmītei, kura sarežģītas lietas no grāmatām prot pasniegt tik viegli un interesanti," pateicas Liene.

Reklāma
Reklāma

 

Ir tik forši būt sievietei!

 

"Šajos semināros atkal ieraudzīju savus dvēseles spārnus! Tagad dzīve šķiet tik piepildīta un gaiša, jo apzināti mani dzīves mērķi un uzdevumi. Tagad saprotu, ka pagātnes kļūdas ir labojamas un viss atkarīgs no mums pašiem. Dievs mūs mīl un sniedz mums tikai vislabāko. Ir jāiemācās to pieņemt. Iegūstot zināšanas mēs nevaram būt nelaimīgi, jo viss notiek uz labu. Šajos kursos ir ļoti brīva un sirsnīga atmosfēra, kurā viegli atvērties. Mēs paskatījāmies uz sevi no malas, guvām atbalstu un iedrošinājumu būt laimīgām. Ir tik forši būt sievietei!" ir laimīga Ināra.

 

"Sievietei, kas ir šaubu pārņemta, nepārliecināta vai vienkārši apjukusi. Sievietei, kas vēlas atrast sevi un savu īsto vīrieti vai uzlabot attiecības ar esošo, saptars kas un kā... Un pats galvenais iemācīties sevi mīlēt no sirds un novērtēt sevi! Lieliski noder, lai uzlabotu attiecības ar tuviniekiem – mammu, tēti, kā arī tikt galā ar bijušajām attiecībām!'' stāsta Linda, kas ir atradusi sevi un veikusi daudz pozitīvu pārmaiņu.

 

"Šādas nodarbības ieteiktu apmeklēt citām sievietēm, jo nodarbību laikā ir pilnīgi citas, nebijušas izjūtas. Sevišķi meditācijas ir tās, kas atver citu pasauli..." teic Lolita.

 

"Ieteiktu apmeklēt, lai labāk iepazītu sevi. Iemācītos atbrīvoties no vainas sajūtas, kompleksiem,'' iesaka Daiga.

 

Šajos kursos var atklāt sevī gan pozitīvo, gan negatīvo. Atklāt to, ko nevajag sevī lieki vairot. Tagad esmu uzzinājusi, kā sakārtot negatīvās situācijas savā dzīvē. Šie kursi man ir palīdzējuši piedošanas darbā un sevis pilnveidošanas darbā. Jau tagad ikdienā pielietoju daudzas tehnikas. Esmu kļuvusi sievišķīgāka, arī apkārtējie to ir ievērojuši. Esmu iemācījusies pateikties. Esmu ceļā uz savas pašapziņas celšanu, kā arī sapratni - jo es pati sevi varāk cienīšu, jo vairāk mani cienīs citi. Liels paldies par kursiem!

 

AICINĀM ARĪ TEVI UZ KURSIEM!

Kā iemīlēt pašai sevi? (2 nodarbības) PIETEIKTIES!

Kā kļūt laimīgākai? (6 nodarbības) PIETEIKTIES!

Mērķu apzināšanās un realizēšana (2 nodarbības) PIETEIKTIES!

 

Nodarbības notiek mājīgā atmosfērā ar tēju un cepumiem.

Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora cepumiem