LĪGO komplekts Gudro Sievu skolā

Lustīgai līgošanai gatavojas arī "Gudro Sievu skola", un tāpēc Tev ir iespēja iegādāties LĪGO komplektu, kurā ietilpst divas vasarīgas nodarbības - pretodu līdzekļu gatavošana no dabīgām izejvielām (tātad īpaši piemēroti bērniem!) un zāļu tēju gudrības. 

LĪGO komplekts Gudro Sievu skolā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LĪGO komplekts Gudro Sievu skolā

 

DABĪGI PRETODU LĪDZEKĻI

Lai odi netraucētu baudīt līgošanu, nāc uz "Gudro Sievu skolu" un iemācies no dabiskām izejvielām pagatavot pretodu līdzekli. 

Nodarbības teorētiskajā daļā Tu iepazīsi dažādas ēteriskās eļļas, to maisījumus un iedarbību uz cilvēka ķermeni un garu. Saņemsi dažādas receptes, kā izmantot ēteriskās eļļas ķermeņa un matu kopšanai. Īpaši runāsim par ēterisko eļļu lietošanu vasaras sezonā.

Un praktiskajā daļā pagatavosim dabīgu pretodu līdzekli, ko varēsi izmantot jau šajos Vasaras Saulgriežos!

Visi izejmateriāli ir iekļauti cenā. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika

 

Tuvākā nodarbība: 20. jūnijā plkst. 18:00 Piesakies!

 

ZĀĻU TĒJU NODARBĪBA

Savukārt dūla, bioloģe un zāļu tēju mīļotāja Dace Miezīte iepazīstinās ar pļavu bagātībām. Šī nodarbība domāta ikvienam, kam ir vēlme iemācīties vākt un lietot zāļu tējas savai veselībai un možam garam. Uzzināsim pļavas augu vērtīgās īpašības un iepazīsim tās zālītes, no kurām vajadzētu izvairīties.

Nodarbības mērķis ir iedrošināt ievākt augus, kas laukos ir pieejami par baltu velti un ir neticami vērtīgi mūsu veselībai. Zālīšu vākšanu ik pa laikam atliekam - sak, tas man par sarežģītu un nesaprotamu, taču tā tas nav! Mēs ierādīsim tēju vākšanas, uzglabāšanas un lietošanas vienkāršo, baudāmo pusi. 

Reklāma
Reklāma

Nodarbības laikā Tu varēsi aplūkot un pasmaržot Saulgriežu laikā ziedošos augus, pagaršot zāļu tējas, kā arī apdomāt, kur augus atrast, kā sažāvēt, uzglabāt un izlietot.

Tuvākā nodarbība 21. jūnijā plkst. 18:00 Piesakies!

Dace mammam.lv/tetiem.lv regulāri konsultē par augiem un to pielietošanu. Lasi viņas rakstus:

Sievu zāles. Ievācam tējas grūtniecei un māmiņai!

Zāļu tējas un augi, kas piemēroti zīdainītim

Indīgie istabas augi, kas apdraud tavu bērnu


Ja iegādājas abu nodarbību komplektu, maksa Ls 18.00 (katra nodarbība atsevišķi maksā Ls 12.00). 

Piesakies LĪGO komplektam!

 

"Gudro Sievu skolā" jaunums - uzzini visu par matu kopšanu un veidošanu nodarbībā Frizūra mājas apstākļos! Kā arī mācies ietaupīt degvielu EKO braukšanas seminārā!

 

"Gudo Sievu skolas" nodarbību kalendārs!

 

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799