Labdarības koncerts - Cerība dvēselei eņģeļu laikā. Palīdzēsim Timofejam

Timofejs Okuļevičs ir mazs zēns (dzimis 2007. gadā), kurš slimo ar Viljamsa sindromu. Tā ir reta ģenētiska slimība, kas Timofejam šobrīd izpaužas kā lēna fiziskā un garīgā attīstība, līdzsvara problēmas un aizkavēta valodas attīstība. Zēns regulāri apmeklē rehabilitācijas speciālistus: fizioterapeitu, logopēdu, ergoterapeitu - tā ir viņa ikdiena. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


 

Timofejs apmeklē bērnudārzu, taču valodas attīstības traucējumi ļoti ietekmē zēna saziņu ar apkārtējiem. Pēc delfīnterapijas kursa Odesas rehabilitācijas kompleksā viņam strauji uzlabojās runa, kā arī uzmanības noturība un koncentrēšanās uz kādu noteiktu darbību. Šādi uzlabojumi iepriekš nevienā terapijā vai cita veida nodarbībā Latvijā netika konstatēti. Gan Latvijas, gan Ukrainas rehabilitācijas speciālisti uzsver, ka ar vienreizēju delfīnu terapijas kursu nepietiks iespējamo uzlabojumu veicināšanai, tādēļ nepieciešama periodiska kursa atkārtošana.

Timofejam ir jau seši gadi, un citiem bērniem tas nozīmē skolas gaitu sākumu. Arī Timofeja vecāku sapnis ir, lai viņu zēns varētu mācīties skolā. Tomēr pašlaik tas aizvien ir tikai sapnis: visus ikdienas rehabilitācijas pasākumus ģimene dēliņam spēj nodrošināt, tomēr ieguldījumi delfīnu terapijai viņiem šobrīd nav pa spēkam.

Piektdien, 29. novembrī plkst. 19:00 Svētā Pētera baznīcā notiks labdarības koncerts "Cerība dvēselei eņģeļu laikā", lai savāktu ziedojumus Timofejam tik ļoti nepieciešamajam delfīnu terapijas kursam.

Koncertā uzstāsies Aīda Rancāne, Andris Kapusts un viņu folkloras grupa “Lata donga”, operdziedātāja Evita Zālīte un bērnu vokālais ansamblis “Kolibri”, folkmūziķe Anta Eņģele, māksliniece un pasaku rakstniece Sandra Sabīne Jaundaldere, dzejnieks Valdis Svirskis, Rīgas Hanzas vidusskolas Improvizācijas teātris, krievu folkloras ansamblis “Iļjinskaja pjatņica”. Koncerta režija: Irēna Cērmane; mūzikas režija: Māris Guitāns

Ieeja koncertā pret ziedojumiem. Visus ienākumus no koncerta organizācija ziedot.lv ieskaitīs slimā zēna kontā.

Reklāma
Reklāma

Reizēm vajag tikai ar skatienu, lai uzplauktu smaids noskumušā sejā! Reizēm vajag nedaudz vairāk, bet visi kopā mēs taču varēsim paveikt arī to?

 

Timofejam Okuļevičam var palīdzēt arī, veicot maksājumu zēna kontā portālā Ziedot.lv vai pārskaitot ziedojumu, maksājuma uzdevumam izmantojot sekojošos rekvizītus:

Fonds "Ziedot"
Reģ. Nr 40008078226
Swedbank,
bankas kods: HABA LV 22
konta nr: LV95HABA0551006150241
mērķis: "Atbalsts Timofejam Okuļevičam"