Mokas, kas nepariet. Man neļauj tikties ar bērniņu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 Esmu jauns tēvs savam mazajam dēliņam, kuru ļoti mīlu kā viņa māmiņu. Kādu dienu es devos atzīmēties uz bezdarbniekiem, atgrižoties mājās, es biju parsteigts.    
Kas noticis? Palicis es viens pats, mana sirds otrā pusīte nav ne vēstuli atstājusi. Ne mūsu bērniņa foto, tā pagāja nedēļa, es biju izmeklējies visās vietās, kur palikusi mana ģimenīte.,

 

Reklāma
Reklāma

Un tad manā dzīvē sākās elle zemes virsū, viņa man nepaskaidro kāda iemesla dēļ viņa no manis aizgāja. Kaut mēs bijām kopā piecus gadus, mēs nekad pa īstam nebijām strīdējušies, un es viņai pāris dienas atpakaļ jautāju vai es varu satikt mūsu mazo bērniņu.
Viņa atteica tik vienu, ka, lūk, es viņu nekad neredzešu viņu, vai viņa var man liegt satikties ar savu berniņu.
Kaut es lūdzos un pazemojos viņas priekšā piedot par to ko viņasprat esmu nodarijis, viņa man neatbild.  Es viņai ludzu, lai atgriežas, lai mēs varam uzaudzināt kopā mūsu berniņu, kaut es viņus mīlu, viņa atteica, ka lūk lai aizmirstu viņus abus.  
Tapēc es nezinu, ko man darīt un ko vairs iesākt. Man pat aizliedz tikties ar mūsu kopējo deliņu, deliņam tuvojas divu gadiņu jubileja un man neļauj tikties ar bērniņu.
LŪDZU SAKIET MAN KĀDS, KO MAN DARĪT?