Hemoroīdi! Es tos uzveicu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sveikas, māmiņas! Tagad, kad esmu tikusi tam pāri, varu mierīgi diskutēt par šo tēmu. Tās bija ļoti ilgas mokas, taču jau pus gadu man no hemoroīdiem ne miņas!

Manā gadījumā šī problēma sākās, kad biju grūta, taču, kad piedzima mans bērns, sākās īstā elle. Ne ar vienu īsti parunāt nevarēju, jo tēma ļoti delikāta, parādīt ar nevienam nevarēju, jo kauns...  Tā nu bija, ka bija jāmokās gan ar sāpēm, gan ar aizcietējumiem.

Vienreiz nācās saukt ātros, slimnīcā mani paturēja divas dienas un pateica - kamēr es baroju bērnu ar krūti, man nekādi nevar palīdzēt! Izrakstīja smiltsērkšķu sveces, kuras palīdz tikai un vienīgi, kamēr tās lieto, tiklīdz vismaz vienu dienu izlaid, viss sākas no jauna! Tas līdzinājās bezgalīgam murgam, jo pat svecīšu ievietošana izraisa sāpes, un mūžīgi tās lietot nebija manos plānos!

Es atradu izeju, pareizāk, mans vīrs. Viņš uzvārīja svecītes no bišu produktiem pēc īpašas receptes! Tās nepalīdz pret aizcietējumiem, bet aizcietējuma sekām gan. Tās samazina sāpes un paātrina sadzīšanu. 

Kad man bija jau galīgi nopietna situācija, kad nevarēju ne sēdēt, ne gulēt, asiņoja...  Es lietoju šīs bišu produktu svecītes vienu nedēļu, un tad pārgāja. Kad bija sacietējumi un sāpes nebija tik nopietnas, pietika ar divām dienām! Un šobrīd man jau pus gadu nav bijusi šī problēma!

Reklāma
Reklāma

Tā kā manis lietotās svecītes ir no dabīgiem produktiem, tās var lietot māmiņas, protams, gadījumā, ja nav alerģijas uz bišu produktiem! Lai pārliecinātos par svecīšu efektivitāti, es padalījos ar saviem radiem, kuriem arī tās palīdzējušas! Tāpēc esmu nolēmusi, ka jāziņo arī citām sievietēm, ka ir līdzeklis, kas palīdz! 

Es labprāt padalītos ar šīm svecītēm, par simbolisku samaksu, jo izejmateriāli nav no lētajiem, bet gadījumā, ja nepalīdz, esmu ar mieru atgriezt naudiņu! Negribētos, lai tas izklausās kā kaut kāda biznesa būšana, vienkārši es zinu, kas tā ir par elli un kā ar viņu cīnīties, tāpēc arī citiem vēlos palīdzēt.

Saudzējiet savu veselību! Un neaizmirstiet dzert daudz ūdeni!