Kāpēc jālieto Mazu Gold eliksīrs.

Kāpēc jālieto Mazu?http:http://mazCilvēks gandrīz visas sev nepieciešamās vielas uzņem ar pārtiku. Jau tālajā 1936. gadā ASV zinātnieki brīdināja sabiedrību, ka zemē kur audzējam...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

 

 

 

Kāpēc jālieto Mazu?

 

http:

http://maz



Reklāma
Reklāma



Cilvēks gandrīz visas sev nepieciešamās vielas uzņem ar pārtiku. Jau tālajā 1936. gadā ASV zinātnieki brīdināja sabiedrību, ka zemē kur audzējam labību, dārzeņus, augļus sāk trūkt minerālvielas. Tas nozīmē, ka mēs ar pārtiku nesaņemam to vielu daudzumu, kas nepieciešams mūsu organismam. Mēs esam badā, neatkarīgi no tā, cik mēs ēdam.

Mūsdienās minerālu daudzums mūsu augsnē ir nokrities līdz minimumam. Lauksaimnieki šobrīd iedod atpakaļ zemei tikai 3 pamatelementus-fosforu, kāliju un slāpekli. Tas palielina augu ražību, bet augi kļūst jūtīgi pret slimībām, tāpēc tos miglo ar pesticīdiem.

Pārtikas ražotājiem ir svarīgi, lai tie iegūtu pēc iespējas lielāku ražu un produkts labi izskatītos veikala plauktā, aizmirstot par to, ka tā vērtība ir ļoti zema.

Uz šo brīdi zinātnieki ir secinājuši, ka augsnē ir 80% mazāk minerālvielu, kā pirms 100 gadiem. Cilvēki mūsdienās izjūt lielu minerālvielu, vitamīnu un mikroelementu trūkumu organismā.

75% visas slimības veidojas no tā, ka mēs ēdam nepilnvērtīgu barību. Nepareiza un nepilnvērtīga barība ir viens no galvenajiem hronisku saslimšanu un priekšlaicīgas nāves iemesliem. Cilvēka ķermenim visu laiku ir nepieciešams ūdens, skābeklis, minerālvielas, mikroelementi, fermenti un aminoskābes lai atjaunotu un noturētu labu veselību. Mūsu nepilnvērtīgā pārtika nenodrošina visu to, lai organisms varētu normāli funkcionēt.

Ja mēs visu to organismam nodrošinam, tad mūsu imūnā sistēma pati ir spējīga izārstēt mūsu iekaisumus un slimības, līdz ar to mēs pagarinam savu mūžu. Tāpēc mums ir vajadzīgs minerālvielu, vitamīnu un aminoskābju koncentrāts-eleksīrs "Mazu Gold"

Dodiet sev iespēju:

-labāk justies,

-labi izskatīties,

-būt dzīvespriecīgam un enerģijas pārpilnam.


Vairāk informācija manā blogā-

http://mazugloballatvija.blogspot.com/


T.26547603

SKYP-ausma.kastanova