Aicinājums uz Vasaras salu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visiem tiem, kam ziema jau liekas mazliet par garu!

Radošā apvienība "Nomadi" aicina uz objektu izrādi ģimenēm "Vasaras sala"!

Pastāsti, kā smaržo mežs karstā jūlija dienā un, vai tev nav bail nirt jūrā ar vaļā acīm? Kas ir neparastākais, ko tu esi atradis pludmalē vai varbūt kaimiņu dārzā? Tad vēl – kur jūsmājās vislabāk spēlēt paslēpes, un, kā garšo tavas vecāsmammas vārītā debesmanna? Ko tu ar tēti un mammu dari garajos vakaros, ko jūs spēlējat, kādas grāmatas lasāt? Jā. Pastāsti par vasaru. Par vasaru kā salu uz kuras dzīvo starp ziemu un salu.”

Uz izrādi aicināti skatītāji no četru gadu vecuma, kuriem patīk vērot un saskatīt dabā sastopamo lietu dažādību, spēlēties ar ikdienišķiem priekšmetiem un būvēt savas sapņu pasaules.


Izrāde domāta ģimenēm, bērniem un pieaugušajiem, kuri vēlas kopīgi piedzīvot ar vasaru un pasaules izzināšanu saistītus mazos dzīves notikumus – pēc sūnām un meža smaržojošus, smiltīm piebirušus. saulainus kā jūlija dienas un baiļpilnus kā negaisa naktis.


Izrādes radošā komanda – Krista Burāne, Mārtiņš Eihe, Juta Vanaga, Kristīne Vītola un Egons Kronbergs izrādes centrālajai darbības vietai un arī tēlam – kādai mazai salai, piešķīruši bērnībā piedzīvotās emocijas un sajūtas. Līdzās salas pastāvīgajiem iedzīvotājiem dzīvniekiem un putniem, vasarās tur ciemojas arī maza meitene, viņas vecāmamma un vienmēr darbos iegrimušais tētis. Ko viņi visi tur dara? Vienkārši dzīvo! Kā? Nāciet, skatieties un piecdesmit minūtes nedomājiet par ziemu!
Izrādei tapt palīdzēja VKKF, Latvijas Jaunā teātra institūts un neatkarīgajam teātrim “United Intimacy”. Īpašs paldies par jūras krastā atrastajiem dārgumiem māksliniecei Kristīnei Abikai!

Ģertrūdes ielas Teātris: Ģertrūdes iela 101 A (pagalma māja), skat. karti.

http://bit.ly/5513YR

Biļetes nopērkamas ,

www.bezrindas.lv

, galerijā “Istaba” un pirms izrādes.
Biļesu cena bērniem, studentiem, pensionāriem – 3 Ls,
pieaugušajiem – 5 Ls.
Ģimenes biļete diviem pieaugušajie un vienam vai diviem bērniem – 12 Ls.

Reklāma
Reklāma

Izrādes februārī -
 
6.02 plkst. 13:00 un 15:00,
7.02 plkst. 15:00,
8.02, 22.02, 23.02 plkst. 19.00.

Vecāku atsauksmes -

Prieciņš - Biju ar savu 6gadīgo:) Milzzīgs prieks,ka saņēmos atrast to pagalmu un vēl ilgi bija ar meitu,ko runāties un mājās darīties.Tiešām laba izrāde un būtu žēl,ja tā arī paliktu nezināma.Būtu 'īstā'' teātrī - grāvējs bērnu izrādēm! Paldies! un Jutai -apbrīnojami!

Līga - Gāju skeptiska, bet tiešām iesaku. Bērns pēc tam visu vakaru gribēja ar spilveniem spēlēties.

Klāva mamma - Mēs sen abi nejutāmies viens otram tik tuvi un vajadzīgi. Es atkal varēju paskatīties uz pasauli ar sava dēla acim; Un mans mazulis atkal parādīja, ka jūt un saprot vairāk nekā es dažkārt iedomājos aiz savas steigas un paviršības. Paldies visiem, kuri liek mums kļūt labākiem.

Elīna - šodien viena no vakardienas mazajām skatītājām sāka rītu, sasēdinot ap
galdu visus savus spilvenus un riktējot brokastis!:) Trāpīts desmitniekā!