ģimene

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Es esmu mamma diviem jaukiem, skaistiem un mīļiem bērniem!!! meitai ir 6,8 gadi,bet dēlam 1,5 gadiņi!! man žēl ka viņiem jādzīvo šādā valstī!! jā atdzīstu kad dzima meita, biju pavisam vēl zaļa un nebiju plānojusi palikt grūta,,, bet tā sanāca! tikko meitiņai palika astoņi mēneši aizgāju strādāt,tai laikā biju kļuvusi par vientoļo māti( kaut gan tāda biju jau no pirmās grūtniecības dienas),,,un biju spiesta iet pelnīt jo neredzēju citu iespēju ka bērnu nodrošināt!!! bija grūti bet pelnīju godīgi un maksāju nodokļus...
 iepazinos ar savu vīru kad meitai bija četri gadi!! iemīlējāmies un izlēmām ka jākļūst par īstu ģimeni! salaulājāmies pēc pus gada draudzības!! dēliņš bija plānots bērniņš!!! visu bijām sīki izplānojuši,,,, ka ar mūsu algām ir pietiekami(tai laikā pa abiem kopā saņemām 750 ls bez papildus ieņēmumie(vīrs vēl strādā individuāli,lai piepelnītos)),lai uzturētu abus bērnus!!!
 nu tā!!! ko gribēju ar to pateikt!!! situācija strauji mainījās šī gada sākumā!!! zaudēju darbu,,, kad aizgāju uz bezdarbniekiem sociālie man pabalstu nepiešķīra,jau pec mēneša atteicos arī no bezdarbnieka statusa!! vīram darbā alga samazināta(strādā valsts iestādē(skolā)),un sola vēl samazināt!! es par abiem bērniem saņemu 17,60 ls lielu pabalstu,, vīrs  saņem tā saucamo māmiņu algu 30 ls apmērā kurš tapat tiek piešķirts viņam pēdējo mēnesi!! atspaids ir vīra individuālā darbošanās,,bet ar to tapat ir par maz!!
 šad tad sāk likties kad rokas nolaižas,,,bet nedrīkstam ar vīru to darīt,jo mums taču ir bērni!! un par politiku šoreiz te nav runas!! vienkārši gribas pateikt,,ja nebūtu manu bērnu,varbūt sen jau būtu padevusies,,bet ir kā dēļ atkal piecelties un iet,,kaut ir grūti!!

P.S. priecāsimies ka spējam novērtēt savas ģimenes vērtības un kaut uz īsu brīdi aizmirsīsim par tiem sasodītajiem deputātiem!!!

Reklāma
Reklāma