Ietekmīgāko zīmolu tops ziņo – mammamuntetiem.lv pakāpies uz 6.vietu

Aizvadītais 2013. gads mums, mammamuntetiem.lv, pagājis ievērojami paplašinot portāla saturu. Un, gada nogalē – decembrī - iekļūstot ietekmīgāko zīmolu topa 6.vietā, jāsecina – lasītāji to novērtē. Paldies jums par to!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ietekmīgāko zīmolu tops rāda zīmola ietekmi sociālajos tīklos – Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv. Topa galvenā mēraukla ir cilvēku skaits, kas mēneša laikā iesaistījušies zīmola veidotajās aktivitātēs. Ja lasītāji ar zīmola pausto sociālajos tīklos dalās tālāk saviem draugiem, atzīmē, ka tas patīk, komentē vai piemin to savos ziņojumos, tas nozīmē, ka lasītājiem zīmols ir svarīgs un tam ir ietekme. 

 

2013. gada maijā mammamuntetiem.lv ietekmīgāko zīmolu topā ierindojās 7. vietā, savukārt decembris pienācis, pakāpjoties uz godpilno 6. vietu. 

 

Zīmolu tops vēsta, ka decembrī mammamuntetiem.lv aktivitātēs kopumā iesaistījies vairāk nekā 41 tūkstotis sociālo tīklu lietotāju! Mēs no sirds priecājamies, ka jums, lasītāji, ir saistošs mammamuntetiem.lv saturs un ka novērtējat mūsu darbu.

 

Šeit mēs esam - seko mums!:

www.draugiem.lv/mammamuntetiem.lv 

Twitter.com/@mammamuntetiem

www.facebook.com/mammamuntetiem

 

Ietekmīgāko TOP 10 sociālajos tīklos:

Reklāma
Reklāma

1. Delfi.lv

2. Apollo.lv

3. Spoki.lv

4. Zvaigžņu tulks

5. Kasjauns.lv

6. Mammamuntetiem.lv

7. Pērkam kopā

8. Eiro Latvijā

9. Tvnet.lv

10. Auto pasaule

Visu decembrī ietekmīgāko zīmolu topu vari skatīt ietekmīgākais.zīmolutops.lv

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja