Vasaras kārums saldējums: kā nepārmaksāt un ko izvēlēties

Vasara neapšaubāmi ir visīstākā saldējuma sezona. Ja gaisa kondicionieris un atsvaidzinoša pelde palīdz atvēsināties ārēji, tad ir grūti atrast patīkamāku iekšējo dzesētāju par gardu, mutē kūstošu saldējumu.
“Lidl” ir krietni pastrādājis, lai ar savu plašo saldējumu piedāvājumu pārsteigtu un atvēsinātu mūsu vasaru.

FOTO: Shutterstock.com

“Lidl” ir krietni pastrādājis, lai ar savu plašo saldējumu piedāvājumu pārsteigtu un atvēsinātu mūsu vasaru.

Ar daudziem saldējuma zīmoliem un to garšām gadu gaitā jau esam diezgan labi iepazinušies. Zināmās, iecienītās garšas vienmēr ir gaidītas, tomēr kārumnieks, kas slēpjas katrā no mums, vienmēr ilgojas pēc jaunām garšām, pārsteidzošiem piedāvājumiem un jaunām garšas baudas sajūtām. 
 

 

“Lidl”, kas Latvijā ir salīdzinoši nesen, krietni pastrādājis, lai ar savu plašo saldējumu piedāvājumu pārsteigtu un atvēsinātu mūsu vasaru.
 

70 saldējumu veidu! 

“Lidl” veikalos atradīsi desmitiem dažādu garšu, glazējumu un fasējuma apjoma saldējumu no jau pazīstamajām saldējumu pamatgaršām – vaniļas, šokolādes, zemenes, karameles –, kā arī jaunas un vēl neredzētas garšas!

Pilnīgi noteikti netiek aizmirsti arī gardēži. Vitrīnās atradīsi gardumus ar dažādu riekstu un pistāciju garšām, ar riekstu krēmiem, piparmētrām, sālītu karameļu un citām garšām.

Kā atsevišķa produktu līnija “Lidl” tiek piedāvāti itāļu gelato tipa saldējumi. 

 

 

Un kā ar cenām?

Lai arī jau pavasarī izskanēja brīdinājumi par augstākām saldējuma cenām visu piena produktu cenu pārmaiņu kontekstā, 

 

“Lidl” saldējuma cenu zīmes ir šokējoši zemas! Saldējums šokolādes glazūrā vai vafeļu glāzītē nopērkams, sākot no 29 centiem. 

 

Par ļoti izdevīgām cenām ir pieejami arī saldējumi lielajos fasējumos, kas ir īpaši izdevīgi, ja plāno ģimenes ballīti vai gaidi ciemiņus.

Reklāma
Reklāma

 

Atceries!

Pirms došanās “Lidl” saldējuma medībās vienmēr ieskaties aktuālajos “Lidl Plus” lietotnes kuponos, jo tajā regulāri tiek piedāvātas atlaides dažādiem saldējumiem. 

 

 

Vērtīgs padoms vecākiem!

Vecāki labi zina, cik ļoti bērniem garšo saldējums. Mazās kārumnieka actiņas tik lūdzoši raugās vecākos, ka pat cietākā sirds kūst kā saldējums karstā vasaras saulē. Lai arī bērna lūgumam ir grūti atteikt, pārmērīgu saldējuma patēriņu kontrolēt palīdzēs šāds triks: “Lidl” piedāvā saldējumus īpaši mazos iepakojumos, kas sver tikai 30 gramus. Šādus mazos saldējumus bērnam var atļauties dot vairākas reizes dienā, neuztraucoties par cukura daudzumu un sabalansētu ēdienkarti. Mazie saldējumu iepakojumi un saldētās sulas saldējumi, kas satur mazāk par 100 kalorijām, būs piemērota izvēle arī pieaugušajiem, kas vēlas ierobežot kaloriju patēriņu.

Baudām saldējumu un vasariņu!

 

Uztura speciālista padoms: iesaka Ksenija Andrijanova

 

Augļu saldējums – kūkas alternatīva vasarai

Vasara ir ballīšu laiks, taču karstajā laikā klasisko trekno svētku kūku lieliski var aizvietot ar gaisīgu augļu saldējumu. Tādi “Lidl” atrodami saldējumi kā “Gelatelli Exotic”, ko gatavo no augļu biezeņiem (persiku, marakujas, mango, ananasu), lai arī satur cukuru, dos arī labu vitamīnu un minerālvielu devu. Pozitīvi vērtējams, ka spilgtas saldējuma krāsas iegūtas, izmantojot dabiskas krāsvielas – melno burkānu, oranžo burkānu, kurkumas koncentrātu. Jāpievērš uzmanība faktam, ka viens šāds saldējums satur tikai 92 kilokalorijas, kamēr kūkas šķēles enerģētiskā vērtība var būt piecreiz lielāka.

Interesants fakts: ananasi satur enzīmu bromelaīnu, kas veicina olbaltumvielu sagremošanu. Tas ir veselīgs našķis, kas piepalīdz vēderam, kas ir īpaši aktuāli svētku un ballīšu laikā, kad visi vēderi ir pilnāki nekā ikdienā.

Saistītie raksti