Ģimenes iepirkumu grozs vēl lētāks! “Lidl” samazina cenas

Pēdējā gada laikā piedzīvotais inflācijas lēciens visās izdevumu pozīcijās ir krietni papluinījis daudzu ģimeņu maciņus, tādēļ izdevīga pārtikas iegāde ir īpaši svarīga. Lai iepirkumu grozu ģimenēm un citiem klientiem padarītu pieejamāku un lētāku, mazumtirgotājs “Lidl” jūnijā ir samazinājis cenas 10 % produktu no veikala kopējā piedāvājuma klāsta visās pārtikas preču pamata grupās.
Cenu samazinājums dažādās preču grupās ir veikts apjomā līdz pat 30 %.

FOTO: Publicitātes foto

Cenu samazinājums dažādās preču grupās ir veikts apjomā līdz pat 30 %.

Cenu samazinājums dažādās preču grupās ir veikts apjomā līdz pat 30 % – turpmāk “Lidl” varēs atrast lētākus tādus produktus kā piena produkti, sieri, gaļas un zivju produkti, cepamās un salātu eļļas, sausā pārtika un citi.
 

Cenu samazinājums “Lidl” veikalos ir iespējams, pateicoties mazumtirgotāja privāto zīmolu modelim, kas balstīts kā uz starptautiskajiem iepirkuma līgumiem, tā arī uz sadarbību ar Latvijas ražotājiem, kas tiek veiksmīgi attīstīta. 

 

“Lidl” sadarbojas jau ar vairāk nekā 50 vietējiem ražotajiem, un to skaits aug. 

 

Reklāma
Reklāma

Privāto preču zīmju produkti kvalitātes ziņā ir tikpat labi vai pat labāki par labi zināmu zīmolu produktiem, tos ražo atzīti, kvalitatīvi ražotāji, un tie ir pieejami par izdevīgu cenu arī šajos augstās inflācijas laikos.
 

Jau kopš pirmo “Lidl” veikalu atvēršanas Latvijā 2021. gada oktobrī eksperti vairākkārt ir atzinuši “Lidl” par zemo cenu līderi mazumtirdzniecībā, kas nozīmīgi pastiprinājis konkurenci tirgū un kam sekojuši arī citi mazumtirgotāji. Jūnijā veiktais cenu samazinājums apstiprina šo tendenci, un “Lidl” paliek uzticīgs savam solījumam – piedāvāt augstas kvalitātes preces par iespējami zemāko cenu, neraugoties uz globāliem pārtikas tirgus izaicinājumiem.

Saistītie raksti