Tendences zēnu frizūrās – ilgviļņi un "hair-tattoo"

Ilgviļņi un "hair-tattoo" – tā īsumā var raksturot šī brīža aktualitātes matu modē zēniem, tieši tāpēc "Pinku Nama" meistars Oskars Baško ir tik pieprasīts ne tikai mazo klientu lokā. Viņš ir viens no spilgtākajiem "hair-tattoo" māksliniekiem Latvijā.
Jā, arī puišiem valda sava mode frizūru pasaulē, kas ir tik pat mainīga kā dāmām.

FOTO: Publicitātes foto

Jā, arī puišiem valda sava mode frizūru pasaulē, kas ir tik pat mainīga kā dāmām.

Lai gan Oskars Baško ir izpelnījies lielu atzinību “Pinku Nama” mazo klientu lokā, redzot meistara virtuozo un neparasti sarežģīto “hair-tattoo” rezultātu, viņa meistarkrēslā nereti redzami arī pieaugušie salona “Brigita” apmeklētāji. Ziņas par friziera unikālajiem veikumiem gana ātri no mazajiem apmeklētājiem un dāmām atvēlētā otrā stāva salonā nokļūst līdz kungu zālei pirmajā stāvā. 

 

 

Dažādi zīmējumi jeb “hair-tattoo” ir modē, sākot no vienkāršākiem ornamentiem, kas sastāv vien no dažām līnijām, līdz pat īsteniem mākslas darbiem kā, piemēram, savas sporta komandas logo, supervaroņi, latvju zīmes u. tml.

 


Oskars Baško klientu vidū ir gan klasiskā ceļa gājēji matu mākslā, gan traki un kreatīvi klienti, tostarp arī dāmas un pusaugu meitenes.  

 

Kas vēl modē?

  • Pusaudžu zēniem joprojām aktualitāti nav zaudējuši keratīna ilgviļņi, kas piešķir rotaļīgas cirtas un pasvītro jaunieša vēlmi akcentēt savu stilīgo izskatu.
  • Visu vecumu puišiem topā ir izskūts celiņš matos, kas bez pūlēm ļauj veidot matus uz sānu. Īpaši aktuāli ir tiem, kam matu augšanas virziens to īsti neļauj, taču ir vēlme nēsāt matus uz viena vai otra sāna. Un arī sporta deju dejotājiem izskūts celiņš ir pieprasīts. 

 

Viens griezums ikdienai un svētkiem

Reklāma
Reklāma

Meistars Oskars savam piecgadīgajam klientam izveidojis matu griezumu ar izskūto celiņu, ko var veidot dažādām vajadzībām.

 

Ikdienas matu sasuka ar izskūto celiņu

 

Matu sakārtojums ar izskūto celiņu svinīgākam brīdim 

 

Citiem padomiem un jaunumiem seko līdzi:

Facebook

Instagram

Saistītie raksti