Kā un ar ko valkāt vīriešu vesti?

Vīriešu veste ir lieliska izvēle gadalaiku maiņai. Ideāli piemērota mainīgiem laika apstākļiem, kad virsjakā ir pārāk silti, bet bez virsdrēbēm — pārāk auksti. Ar ko valkāt dūnu vesti, lai tā būtu moderna un ērta? Tūlīt pastāstīsim!
Vīriešu veste — neaizstājams apģērba gabals rudenī un ne tikai tad

FOTO: Publicitātes foto

Vīriešu veste — neaizstājams apģērba gabals rudenī un ne tikai tad

Vīriešu veste — neaizstājams apģērba gabals rudenī un ne tikai tad


Tā ir vieglāka par klasisko dūnu virsjaku, bet nodrošina siltumu un efektīvi aizsargā pret vēju vai lietu. Vīriešu veste ir praktisks apģērbs, kas jau vairākas sezonas ir apģērbu līderis. Tā ir ideāli piemērota vēsiem vasaras, rudens vai agra pavasara vakariem, un valkāt to varat kopā ar gandrīz jebko. Ja meklējat alternatīvu starpsezonas virsjakai, veste var būt lielisks risinājums.

 

Kādu izvēlēties? Daudzpusīgākā un klasiskākā veste būs klusinātā krāsā. Melns, bēšs, tumši zils vai pelēks vienmēr ir labs pamats vīrieša tēlam. Interesants piedāvājums ir arī modernas vīriešu vestes neparastos toņos. Varat izvēlēties tirkīza, zilu vai sarkanu.

 

Pievērsiet uzmanību stilam, izmēram un detaļām. Vīriešu stepētā veste ar hidrofobu impregnēšanu ir lieliski piemērota lietainam laikam. Stils ar stāvapkakli vai kapuci pasargās no vēja. Viegla un silta pildviela ļaus viegli paslēpt vesti ceļojuma koferī vai kalnu mugursomā. Vestei jābūt arī pietiekami brīvai, lai to varētu valkāt virs sporta krekla vai silta džempera.

 

Kā valkāt vīriešu vesti? Praktiski padomi


Bez šaubām, vīriešu veste ir praktisks risinājums sliktiem laika apstākļiem. Starpsezonā tā nodrošina optimālu termisko komfortu, nepārkarsē un tajā pašā laikā neierobežo kustības. Pateicoties tam, tā ir ideāla gan ceļā uz darbu vai pastaigā, gan iecienītajās aktivitātēs: riteņbraukšanā, pārgājienos vai nūjošanā. Ar ko to valkāt? Ir daudz iespēju. Vīriešu dūnu veste lieliski iederēsies ikdienas tēlā. Tā labi sader ar sporta apģērbu un aksesuāriem, bet var arī veidot elegantu komplektu ar kreklu.

 

Ar ko ikdienā valkāt vīriešu vesti? Tēli casual stilā

Reklāma
Reklāma


Ikdienā varat to kombinēt ar T-kreklu un džinsiem, lai izbaudītu ērtības un izskatītos moderni. Izmantojot šos trīs apģērba gabalus, ikdienā varat veidot daudz stilīgu kombināciju. Ikdienas tēlam casual stilā ir piemēroti gandrīz jebkuri apavi — no sporta kurpēm, kedām līdz ādas zābakiem un chelsea zābakiem.

 

Vīriešu veste sportiskā stilā — ar ko to kombinēt?


Stepēta veste ir ideāls sportiska stila elements. Varat to kombinēt ar savu iecienītāko sporta treniņtērpu, sporta kreklu ar kapuci vai bez tās. Kā akcentu varat izmantot modernus sporta aksesuārus: beisbola cepuri, mugursomu vai jostas somu un pats galvenais — ērti sporta apavi.

 

Vīriešu dūnu veste un krekls — moderns stils ar elegances pieskārienu


Interesants ieteikums tēlam ar vīriešu vesti ir arī tā kombinācija ar klasisku rūtainu kreklu. Pievienojot džinsus un sporta apavus, iegūsiet modernu komplektu pilsētas stilā, bet izvēloties chinos bikses un šņorējamas ādas kurpes vai mokasīntipa apavus, izskatīsieties lieliski un tajā pašā laikā neformāli.

 

Saistītie raksti