13. septembrī Tēva diena. Personiska dāvana Tētim - īpašs krekls vai krūze ar apdruku!

Kopš 2009. gada Latvijā atzīmējamo dienu sarakstā ir iekļauta Tēva diena. Lai godinātu tētus, Uzvelckreklu.lv ir izveidojuši īpašu dāvanu sēriju, kas katru gadu tiek papildināta. Ieskaties un izvēlies savam tētim īpašo dāvanu!

Neaizmirsti apsveikt tēti Tēva dienā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Neaizmirsti apsveikt tēti Tēva dienā!

 

Sirsnīgi apsveikt tēti var ar mīļu un personisku dāvanu. Tāpēc, iespējams, foršākā online kreklu un suvenīru apdrukas darbnīca Uzvelckreklu.lv steidzas ar oriģinālām dāvanu idejām Tēva dienai. 


Tēva diena Latvijā nu jau ir stabila tradīcija un ar katru gadu tā tiek svinēta aizvien vairākās ģimenēs, un jau ieņēmusi tik pat nozīmīgu vietu kā mātes diena maijā. 

 

Te vari smelties iedvesmu dažādiem KREKLU APDRUKĀM.

Vairāku gadu garumā kopš Uzvelckreklu.lv piedāvā apdrukātus kreklus, krūzītes un  kanvas ar Tēvu dienas tematiku, ir izveidojies LABĀKO APDRUKĀTO DĀVANU TOPs.


Varbūt tavam tētim labāk patiktu ĪPAŠI APDRUKĀTA KRŪZĪTE, kas vienmēr asociētos ar siltumu un labsajūtu un atgādinātu, ka tieši viņš ir vislabākais pasaulē!

 

Te vēl kāda krūzes apdrukas ideja: VAIRĀK KĀ ZELTS.

Reklāma
Reklāma

 

Uzvelckreklu.lv ideju klāstā ir ne tikai sirsnīgas un mīļas apdruku varianti, bet arī asprātīgas un jautras dāvanas, piemēram, KREKLS AR APDRUKU - JAUDĪGĀKAIS TĒTIS VISUMĀ
 

 

 

Atceries, ka tu vari arī pats izdomāt savu īpašo un oriģinālo krekla apdrukas variantu!

Ja tev neizdodas apsveikt tēti personīgi – izmanto piegādi ar mūsu kurjeru, kas nogādās dāvanu tavā vietā! 

 

Sirsnīgu Tēvu dienu!

 

Sīkāku kontaktinformāciju skaties ŠEIT!