Dāvanas sev - kāpēc ir tik svarīgi atcerēties pašam par sevi?

Mēs esam pieraduši dāvināt dāvanas citiem, bet kāpēc mēs tik bieži aizmirstam paši par sevi? Kaut arī parasti mēs nežēlojam naudu, lai iepriecinātu savus mīļos un redzētu viņu sejas atplaukstam smaidā, ne vienmēr mēs atļaujamies šo pašu summu iztērēt savam priekam. Tomēr, vismaz reizi pa reizei, dāvana sev noteikti būtu nepieciešama, jo tā ne tikai uzlabo noskaņojumu un dāvā patīkamas emocijas, bet arī savā veidā veicina mūsu pozitīvu pašvērtējumu! Dāvanai nav obligāti jābūt īpaši greznai, reizēm pietiks vien ar sīkumu, lai raisītu patīkamas emocijas. Šajā rakstā aicinām uzzināt, kādas ir sešas piemērotākās dāvanas, ko daiļā dzimuma pārstāvēm pasniegt pašām sev!
Dāvanai nav obligāti jābūt īpaši greznai, reizēm pietiks vien ar sīkumu, lai raisītu patīkamas emocijas.

FOTO: Publicitātes foto

Dāvanai nav obligāti jābūt īpaši greznai, reizēm pietiks vien ar sīkumu, lai raisītu patīkamas emocijas.

SPA vai skaistumkopšanas procedūras

Dažādas SPA un skaistumkopšanas procedūras ir ne tikai lieliska dāvana kādam citam, bet arī ideāls veids, kā iepriecināt pašam sevi. Neatkarīgi no tā, vai jums labāk patiks pilna ķermeņa masāža, mitrinoša sejas vai matu procedūra, varat būt droši, ka tas palīdzēs atslābināties, uz mirkli aizmirst par ikdienas raizēm un vienkārši baudīt. Pie tam, noteikti būs arī kāds pamanāms efekts – maigāka, mirdzošāka āda un veselīgāki mati. Protams, vēl aizvien jāuzmanās, pirms šādu procedūru pieteikšanas valstī esošo ierobežojumu dēļ, taču paturiet prātā, ka SPA un skaistumkopšanas saloniem šobrīd jāatbilst ārkārtīgi stingrām prasībām, lai nodrošinātu drošību un tikai labāko servisu.

 

Skaista apakšveļa

Vēl viena lieliska dāvana sev – skaists apakšveļas komplekts. Jūs varbūt būsiet pārsteigti, bet patiesībā apakšveļai ir daudz lielāka nozīme, nekā mēs no sākuma varētu domāt. Pirmkārt, skaista apakšveļa var uzlabot garastāvokli. To uzvelkot, jutīsieties pašpārliecinātāka, elegantāka un seksīgāka. Ir pat pētījumi, kas atklāj, ka sieviešu uzvedība, poza, ķermeņa valoda un pat sejas izteiksme mainās tad, kad viņas valkā sev tīkamāko apakšveļu! Svarīgi arī, lai izvēlētais komplekts būtu ērts, neierobežotu kustības un neradītu diskomfortu. Turklāt, šādu apakšveļu varēsiet uzvilkt arī intīmo mirkļu laikā, esot kopā ar savu otro pusīti. Tāpēc, negaidiet,  uzdāviniet sev ko skaistu, un jūtieties lieliski savā ādā!

 

Grāmata

Varbūt jau sen sapņojat, ka jums būs kāds brīvs brīdis vienīgi sev, kad varēsiet mierīgi palasīt? Tad ir pienācis laiks iegādāties kādu labu, aizraujošu grāmatu! Patiesībā lasīšanai ir daudz vairāk ieguvumu, tāpēc uzdāviniet sev grāmatu – un to noteikti nenožēlosiet. Proti, viens no ieguvumiem ir fakts, ka lasīšana samazina stresu. Ir pat veikti pētījumi, kas pierāda - lasīšana ik dienu, vismaz 30 minūtes, samazina asinsspiedienu, nostabilizē sirdsdarbību un uzlabo psiholoģisko stāvokli. Turklāt, lasīšana var atvieglot iemigšanu un arī uzlabot paša miega kvalitāti, stiprinot savienojumus smadzenēs un veicinot to darbību, kā arī palīdzēt labāk izprast savas un apkārtējo cilvēku emocijas. Skaidrs ir tas, ka lasīšanai patiesi ir daudz plusu, tāpēc nopērciet grāmatu, kuru jau sen kārojāt izlasīt, un dodaties aizraujošajā lasīšanas ceļojumā!

 

Vismaz reizi pa reizei, dāvana sev noteikti būtu nepieciešama, jo tā ne tikai uzlabo noskaņojumu un dāvā patīkamas emocijas, bet arī savā veidā veicina mūsu pozitīvu pašvērtējumu! 

 

Reklāma
Reklāma

Lelo vibrators

Nav noslēpums, ka seksuālā dzīve ir vitāli svarīga gandrīz ikvienai sievietei. Ja jūtat, ka jūsu vajadzības šajā ziņā netiek pilnībā apmierinātas, vai vēlaties guļamistabas pieredzei piešķirt jaunas krāsas, noteikti izmēģiniet Lelo dildo. Kas šajā dildo tik īpašs? Lelo dildo ir savdabīga, smalki veidota dizaina, labas kvalitātes un moderno tehnoloģiju apvienojums. Šiem dildo ir 5 līdz 12 dažādi režīmi, atkarībā no izvēlētā modeļa, tāpēc ērti varat kontrolēt tā intensitāti, izvēloties jums vispiemērotāko režīmu. Tiem ir arī dažādas formas - no olas līdz klasiskai vai tādas, kas piemērota pāru spēlēm! Piedāvājums ir patiešām liels, un neatkarīgi no tā, kuru izvēlēsieties, varat nešaubīties, ka dildo palīdzēs jums piedzīvot vēl neizjustas sajūtas un dažādot savu seksuālo dzīvi - ar vai bez partnera! Ja mēs jūs iekārdinājām, meklējiet šīs rotaļlietas šajā tiešsaistes veikalā!

 

Fotosesija 

Arī fotosesija var būt ļoti īpaša dāvana sev. Ja jau paspējāt iedomāties, ka šāda aktivitāte noteikti nav domāta jums, neizdariet pārsteidzīgus secinājumus! Pat ja jums nepatīk fotografēties, noteikti ir vērts izmēģināt šo pakalpojumu un paskatīties uz sevi citu acīm. Profesionāls fotogrāfs parūpēsies, lai jūs justos ērti fotografēšanās laikā, kā arī, iemūžinās skaistākos kadrus, kas pilni emociju! Bieži vien sievietes ir patīkami pārsteigtas, saņemot bildes, un pat nespēj noticēt, ka spēj izskatīties tā, kā redzams fotogrāfijā. Šāda pieredze noteikti iedvesmo, un vēl vairāk ceļ pašapziņu! Starp citu, ja esat vēl nedaudz drosmīgāka, varat izmēģināt arī erotisko fotosesiju, lai iemūžinātu sava ķermeņa skaistumu uz visiem laikiem!

 

Smaržas

Pēdējā dāvana šajā sarakstā, bet noteikti ne sliktākā, ir smaržas. Tieši smaržām var būt ļoti liela ietekme uz mūsu noskaņojumu, produktivitāti un pat stresu, ko ikdienā izjūtam. Šī iemesla dēļ ir daudz labāk izvēlēties smaržas sev, atbilstoši tieši savai gaumei, nekā gaidīt, kad kāds jums tās uzdāvinās. Tikai mēs paši spēsim precīzi noteikt, kuri aromāti sniegs pozitīvas emocijas un kuri šķitīs nepatīkami. Piemēram, ja vēlaties, lai aromāts sniegtu vairāk enerģijas, izvēlaties citrusaugļu, apelsīnu, greipfrūtu vai citronu smaržu, bet - ja vēlaties tādu, kas nomierina, meklējiet lavandas, bergamotes vai jasmīna parfīmus. Ceram, ka šis raksts jūs iedvesmos, un palīdzēs izvēlēties dāvanu sev, ko patiesi izbaudīt!