Stilīgās Maijas Silovas ieteikums, kā izvēlēties džinsus

Mūsdienās nav iedomājams drēbju skapis, kurās nav džinsu. Laiku pa laikam mainās stils, bet apģērba funkcionalitāte ir nemainīga. Stila un modes žurnāliste Maija Silova savā Instagram profilā dalās ar ieteikumu, kā izvēlēties sev piemērotas džinsa bikses.
Džinsa kostīmi ienāk modē un aiziet, bet nekad nepazūd pavisam.

FOTO: no personīgā arhīva

Džinsa kostīmi ienāk modē un aiziet, bet nekad nepazūd pavisam.

Pirmkārt, piedomāju pie tā ar kādiem apaviem vairumā gadījumu plānoju tos vilkt. Pārsvarā izvēlos universālu garumu, kas der gan augstākiem papēžiem, gan sportiskiem apaviem (nedaudz saīsināta piegriezuma džinsi). Tas tik ļoti atvieglo kombinēšans procesu.
 

✔Skatos sastāvu, 3% elastāna nekad nav lieki.
 

✔Pievēršu uzmanību kā džinsi izskatās no aizmugures.  Mums katrai ir individuālas aprises un, dažkārt, modelis var nederēt, jo vai nu saplacina piekto punktu, vai tas plivinās pārāk platā 'telpā'. Kad nevēlos akcentēt auguma aprises, izvēlos oversize variantu.
 

✔Auduma biezums, plāni džinsi vienmēr izskatīsies nevīžīgi, ja vien tie nav brīva piegriezuma (trackpants stilā).
 

✔Ja vēlos, lai siluets izskatās slaidāks, dodu priekšroku taisnām starām un nelielu bukti.
 

Reklāma
Reklāma

✔Paaugstinātā vidukļa līnija piešķir koptēlam sievišķīgu un elegantu akcentu (augumam tiek iezīmētas pareizas proporcijas).
 

✔Iegādājoties praktiski jebkura stila džinsu kostīmu, es vēl ilgi sev esmu pateicīga par izdarīto izvēli - noderīgi, universāli un ietaupa laiku, jo praktiski ir 'uniforma', kuru atliek vien papildināt ar vēlamiem akcentiem.

 

https://www.instagram.com/p/CMkISPpHnYI/