Kurpju un somiņas krāsa nav jāsaskaņo!

Šobrīd ne vienas vien dāmas prātu aizņem jautājums – ko vilkt uz gada skaistāko balli? Ja apstājamies pie kurpēm, tad vietā ir lauzt mītu, ka tām ir jābūt saskaņotām ar vakara somiņu. Nav!

Tavām kurpēm nav jābūt saskaņotām ar somiņu, tās drīkst būt pašas par sevi! Šobrīd balles kurpju modē slavas gājienu iet spīguļi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tavām kurpēm nav jābūt saskaņotām ar somiņu, tās drīkst būt pašas par sevi! Šobrīd balles kurpju modē slavas gājienu iet spīguļi!

Aktuālo rubriku GATAVOJAMIES BALLEI atbalsta modes & izklaides centrs Rīga Plaza

 

“Kurpju krāsai nav jābūt saskaņotām ar somiņu, pat ieteicams tās nesaskaņot ar nevienu citu lietu tavā tērpā!” mammamuntetiem.lv stāsta modes dizainere Baiba Tolpežņikova. “Ja kurpes nesaskaņosi ar citām lietām, tas parādīs tavu labo gaumi un prasmi, ka tu spēj saskaņot vairākas krāsas tā, lai rezultātā izskatītos satriecoši.” Māksliniece teic, ka galvenais likums ir, lai koptēls ir saderīgs, un pārējos, kādreiz dzirdētos “likumus” ir laiks aizmirst!  

 

* Eleganti un klasiski vienmēr izskatīties ādas krāsas augstpapēžu kurpes, un tās jo īpaši aktuālas ir arī šobrīd. Gaišas ādas krāsas apavi lieliski sader arī ar ļoti spilgtiem tērpiem. nr. 3., 10.

Apavi ballei

Sieviešu apavi ballei

 

* Melns no modes, šķiet, neizies nekad! Melnas kurpes un melna vakara somiņa jeb “clutch” drīkst būt! Somiņa šajā gadījumā ir melna ar kniedēm. (Nr.6).

Reklāma
Reklāma

Sieviešu balles kurpes, modes tendences

 

* Sievietes, kas nebaidās riskēt, var izvēlēties visdažādākās krāsas apavus – spilgtus un košus, un tie drīkst tavā koptēlā “dzīvot savu dzīvi”.

* Šī brīža īpašā aktualitāte apavu modē ir gliteri un spīguļi.

Sieviešu apavi ballei.

* Vīriešiem šobrīd modē ir lakādas apavi ar kādu krāsainu maliņu zolē.

 

Rakstu konsultējusi modes dizainere, zīmola BAI:DOO radītāja Baiba Tolpežņikova.

Foto: www.vogue.com